Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Něco mezi nebem a zemí

17. 04. 2016 | Vaše příběhy
Tento příběh mám z vyprávění svých rodičů. Začalo to tím, že se rozhodli koupit rodinný domek. Hledali něco za rozumnou cenu a v okolí místa rodiště. Po nějaké době dostali nabídku. Domek byl ve špatném stavu, zahrada připomínala džungli, z plotu trčelo jen pár štachet, prostě domeček ideální k natáčení hororů, ale i přesto naši na to kývli.

Bylo v něm mnoho věcí ještě po původních majitelích. Mezi nimi děsivé obrazy, různé bible, dokonce  i jedna satanistická. Naši to ale vše vyhodili. Oprav bylo mnoho, ale s pomocí dobrých přátel to šlo celkem rychle.
 Asi po roce byl domek obývatelný a chtělo to nějakou kolaudaci. Připravili pohoštění, tuhé i tekuté a pozvali přátele. Když byla zábava v plném proudu, vyslovil někdo nápad:„Pojďme vyvolávat duchy!“ .Samozřejmě všichni souhlasili. Jen jeden kolega, notně posílen alkoholem, usnul ve vedlejší místnosti a nebylo možné ho probudit.

Stůl, který byl sklížen jen dřevěnými kolíky, tedy bez kousku železa, dali doprostřed místnosti, posedali si okolo a začali s vyvoláváním.

mezi nebem a zemíAtmosféra byla napjatá, chvílemi se jim zdálo, že slyší kroky. Najednou, když zrovna vyvolávali: „Duchu, duchu Horáku, jestli jsi tady, zjev se nám...“, se objevil kolega, který předtím tvrdě spal, ve dveřích do místnosti. Otec, který seděl bokem ke vchodu, vykřikl, rozhodil rukama a spadl ze židle a v ostatních by se asi nikdo krve nedořezal. Tím celé vyvolávání skončilo.

 Ale od té doby slýchali rodiče v domě různé zvuky, nevysvětlitelné rány apod.

Později se dověděli, že dům nikdo nechtěl koupit, neboť se v něm oběsili dva muži. První - myslel, že má rakovinu a druhý - tomu umřela manželka a on to neunesl. Naši se nakonec rozhodli domek prodat a asi udělali dobře, neboť nový majitel po čase umřel na infarkt. Co bylo jeho příčinou, se už nedovíme, ale po tom všem naši věří, že něco mezi nebem a zemí existuje.

Elliz311 - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Něco mezi nebem a zemí:

Něco mezi nebem a zemí
Něco mezi nebem a zemí
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
My to asi nikdy nepochopíme....
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles