Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nevydařená romantika

29. 12. 2012 | Vaše příběhy

Zakoupili jsme si další wellnes víkend a těšili se, jak si ho užijeme. Počasí nám přálo, sluníčko nám svítilo na cestu, ubytování bylo perfektní, jídlo dokonalé, prostě všechno super. Na recepci jsme si objednali vířivku na sedmnáctou hodinu. 

Nikdy jsem ve vířivce nebyla a neměla jsem ani představu, jak to tam vypadá. Osprchovala jsem se, řasy jsem dobarvila řasenkou, pusu nalíčila rtěnkou, vlasy upravila a lehce přelakovala. Oblékla jsem se do svých nových plavek a mohli jsme vyrazit. Pod paží jsme svírali ručníky a hlásili se na recepci. „Ano, prosím, vaše vířivka je připravená. Půjdete kolem bazénu a vejdete do skleněných dveří vpravo...,“ odpovídá nám paní recepční s milým úsměvem.  Vydali jsme se k vířivce kolem bazénu a vešli jsme do skleněných dveří. V místnosti  přítmí, plno voňavých svíček, vůně a pára se linula z bublající  vody. „Úžasný, co?“ pronesl rozněžněle manžel. „Je to krása, takové romantické,“ odpovídám. Opatrně vcházím do vířivky a nohou hledám pevné místo.

nevydařená romentikaManžel zavřel dveře a já dosedla do vody na nějaký výstupek. Už když jsem viděla, že zavřel dveře, hned mi proběhlo hlavou, jak to ustojím s mojí klaustrofobií. Snažila jsem se usmívat, ale do smíchu mi nebylo. Manžel vstoupil do vířivky za mnou a usedl v mé blízkosti. „Hmmm, to je paráda, co? Nechej si trysky stříkat na záda, to masíruje,“ labužnicky zavírá oči. Já jsem ráda, že vůbec sedím, protože mi voda sahá až pomalu k nosu, proto jsem stále zvedala bradu nahoru.

„A natáhni si i nohy, tam to taky tryská,“ protáhne své nohy kolem mě a nechtěně do mě strčí. Lekla jsem se a chytla jsem se okrajů vířivky. Brada mi sklouzla pod vodu, že jsem se i trošku napila. „Dej pozor,“ okřiknu manžela.  A už jsem ztratila náladu. Pára pomalu začala plnit celou místnost, svíčky zuřivě blikaly a já si utírala zpocené čelo.  Voda mi bublala stále výš a výš, protože se mi zadek klouzal z toho výstupku, na kterém jsem seděla. Nohy mi voda nadnášela, takže jsem neměla pevnou oporu. Vířivka mě přestávala bavit a ztrácela jsem náladu. Moje klaustrofobie působila velmi silně. Začalo se mi špatně dýchat, oči mi slzely a mně bylo jasné, že se mi rozpouští i řasenka. Proužkem látky z mašličky na plavkách jsem si utírala slzy a šminky. Nalakované vlasy mi plihly. Nesnášela jsem pohled na manžela, jak si vířivku užívá. Spokojeně se usmívá, nastavuje na trysky svá záda, pak se otáčí a nechává si masírovat břicho, pak tam někam strčí jednu nohu, pak druhou,  a já trpím.

Zuřivě se držím okraje vířivky, až mi bělají prsty, občas si utřu rozmazané oči  a snažím se trošku mokrýma rukama  nadzvednout zplihlé a lakem slepené vlasy. „Už mě to fakt nebaví, dusím se, štípou mě oči, mám mokré vlasy, topím se tu průběžně... Jdu pryč,“ zlobím se a snažím se zvednout zadek z výstupku, na kterém sedím. Manžel otevře oči: „Tobě se tu nelíbí? Říkala jsi, jak je to romantické, ještě máme půl hodiny,“ a přetáčí se na záda. Já se snažím vyškrábat z vířivky, podklouzne mi noha a já zahučím zpět do bublin. „Já se z toho podělám, nemůžeš mi pomoct!“ Už na muže zvedám hlas a bojuji s vírem vody.  Manžel mě rukou chytne za zadek a snaží se mě nadzvednout a přitom být i vtipný: „Čí je to tady prdelka,“ a směje se a snaží se mě po zadku poplácat. „Jsi teda velice vtipný, to jo,“ odseknu mu. No mně to vtipný nepřišlo a vztekle jsem se zvedla. 

Konečně stojím, klepou se mi kolena, z očí mi tečou černé slzy a slepené nalakované vlasy mám přilepené k lebce. Ve skle ve dveřích jsem se na sebe podívala a bylo mi jasné, že je po úžasné romantice, kterou jsem si představovala a určitě i můj manžel.  Manžel se začal smát a já musela taky. Ale musím uznat, že zaměstnanci hotelu měli velkou snahu, aby hodina ve vířivce byla krásná, voňavá a romantická.

Lydie950 - čtenářka
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Nevydařená romantika:

Nevydařená romantika
 



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
AHOJ CHYTRÉ ŽENY.....TEN MŮJ PŘÍBĚH BYL PSANÝ ZA ÚČELEM, ABY VÁS POBAVIL. PROTOŽE KDYŽ JSEM HO VYPRÁVĚLA SVÉ ŠVAGROVÁ, TAK MĚLA ZÁCHVAT SMÍCHU A KAMADKA TA BREČELA SMÍCHY ROVNĚŽ, PROTOŽE MĚ ZNAJÍ, TAK SI TO DOKÁZALY PŘEDSTAVIT. POKUD ČLÁNEK SPLNIL SVŮJ ÚČEL, TAK JE TO SUPER. PŘEJI VŠEM KRÁSNÝ NOVÝ ROK, HODNĚ ZDRAVÍ A TAKY TROŠKU TOHO ŠTĚSTÍ.....VAŠE KAMARÁDKA "CHYTRÁ ŽENA" LÝDIE Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Moc krásný příběch. Už dlouho jsem si tak nepoplakala jako teď od smíchu SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
ale hezký zážitek to pro tebe asi nebyl..my si vířivku užíváme..ale raději mám masáže
Obrázek uživatelky
profil
Vírivka je super, hneď by som išla.
Na to, že sa máš odmaľovať ťa mala upozorniť ak už nie osoba u ktorej ste si vírivku objednávali, tak určite pani, ktorá vás k nej nasmerovala.
A ak ste ju mali objednanú len vy dvaja s manželom aj plavky sú zbytočné. Trysky naozaj krásne vymasírujú celé telo.
Obrázek uživatelky
profil
myslím, že příště už se ti ve vířivce bude líbit.Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles