Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Oblečení či jen kusy hadrů??

16. 05. 2011 | Vaše příběhy

Tohle je vážně nové oblečení, které je právě v módě nebo jsou to pouze kusy hadrů, které někdo vytáhl z půdy a dal za výkladní skříň?? Toto je otázka, kterou si pokládám čím dál častěji, při procházení města a hledání nových kousků do mého šatníku.

Projdu obchod za obchodem v celém městě a stejně nic neseženu. Když si konečně vyberu nějaký slibný kousek, zjistím, že není ušit tak, aby seděl krásně na těle a já se cítila příjemně a přitom věděla, že mi to i docela sluší. Kde jsou ty doby, když jsem se nemohla rozhodnout, které kalhoty jsou lepší, jelikož jsem se ve všech cítila naprosto dokonale??

Je to asi tak týden zpět, kdy jsem prošla snad všechny obchody ve městě a doufala jsem, že seženu nové boty. Chtěla jsem páskové sandále na běžné nošení. Když jsem vešla do prvního obchodu, byla jsem nadšená, že je tam tolik krásných bot. Chvíli jsem věřila, že se vrátily ty doby, kdy jsem přemýšlela, které z pěti párů budou ty pravé. Bohužel první zkoušení bot mě zklamalo. Zjistila jsem, že boty jsou moc široké. Vždy jsem mívala velikost bot 39, nyní jsem si zkoušela velikost 37 a i tyto byty mi byly široké. Jak je to možný? Nejdřív jsem si říkala, že to je pouze výrobcem, ale po třech hodinách beznadějného shánění, jsem tento boj vzdala.

Zanedlouho poté jsem se vydala do města. Tentokráte jsem se rozhodla, že si koupím nové tričko nebo košili. Opět jsem byla velice zklamaná. Všechny kousky, které jsem si zkusila, vypadaly jako ušité tzv. ,,horkou jehlou“. Proč do českých obchodů nedodají o trochu lepší oblečení??

Stačí, když se kouknu na internetové stránky zahraničních firem, a ihned si vyberu několik kusů oblečení. I výjezd za hranice do sousedního Rakouska nám otevře nové dveře. Při příjezdu do zahraničí si vždy připadám jako při příjezdu do pohádky, která splní všechna má přání. Proč takovou pohádku nemohu zažít doma??


Autor:Riana

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Boty jedině v Německu, párkrát jsem zkusila stejnou firmu u nás, ale zjistila jsem, že stejné boty jsou najednou nepohodlné a cenově to taky nesedí. A konfekce to samé, jenom třeba jaký je nebetyčný rozdíl v nabídce C und A. letní výprodeje v Bavorsku to jistí (pokud nechci vyloženě módu pro mladé, ta se tu sežene a neočekává se od ní, že vydrží léta. ale seriózní oblečení, kalhoty, sako, jedině venku). Ale já mám chalupu u hranic, takže není problém zajet k sousedům na nákup, když jedu na návštěvu k babičce...
Obrázek uživatelky
profil
U nás je totiž nejdražší oblečení, z nejhorších materiálů a nejmenší výběr. A to se teda vyplatí ! SmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles