Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pes není jenom nejlepší přítel člověka!

30. 03. 2013 | Vaše příběhy
Tento příběh, který sem píšu, se stal, když jsme byli na procházce s naším, dnes už čtyřletým voříškem Benem. Procházky miluje, proto jsme si mysleli, že to bude jako vždycky. Ano, u rybníku probíhalo vše jako kdy předtím.
Jenže potom se začal divně ošívat a najednou štěkal. Nechápali jsme to. Možná šel někdo jiný se psem. "Ale ne!" Vykřikla jsem. Vysmekl se nám z obojku a vodítko táhl za sebou. Utíkal někam pryč. Všichni jsme dostali strach, aby se neztratil a podobné myšlenky nás hodně znervózňovaly. Taťka za ním běžel, jak nejrychleji mohl.

Přiběhla jsem já s mamkou a vtom slyším  volání o pomoc. "Mami! Tady někdo je! Někomu se něco stalo!"  Mamku to však moc nezajímalo, snažila se chytit psa. A už to vidím. Někdo se topí v zamrzlém rybníku. To už slyšel i taťka. Neuvědomil si, že má na sobě bundu a kalhoty... Skočil do rybníka a toho nešťastného člověka, který si chtěl jenom zabruslit, vytáhl. Byl celý promáčený, tak jsme ho vzali domů k babičce. Půjčili jsme mu ručník, uvařili teplý čaj a ptali se ho, odkud je, jak dlouho se topil, jestli by nebylo třeba ho zavést pro jistotu do nemocnice a tak.
nejlepší přítel člověkaNechali jsme ho u sebe zahřát asi hodinu a potom se ho zeptali, kde bydlí. Bylo to ve stejné vesnici, kde jsme zrovna trávili víkend jako vždycky. Zavezli jsme ho tedy domů, kde už na něj čekala celá vystrašená manželka. Všechno jí vyprávěl a tak nás pozvali dovnitř. "Zachránili jste mi život," řekl. A já jsem jen potichu řekla: "Poděkujte Benovi, ten vás zachránil... "  Najednou se nás zeptal: "Posloucháte rádio?" "Ano," odpověděli rodiče. "Tak dneska, asi v pět večer, poslouchejte rádio."
Vůbec mi to nešlo na rozum. Proč bychom měli poslouchat rádio a ještě takhle přesně?  Dojeli jsme k nám domů a protože bylo za pár minut pět hodin, pustili jsme rádio Čas. Během minuty dohrála jedna písnička a potom volal někdo, někdo, koho jsem po hlase poznala, ale nevěděla, kam ho zařadit. Ten hlas říkal: "Chtěl bych nechat zahrát pro jednu rodinu, která mi zachránila život, jakoukoliv písničku."  A už na to přišli i mamka s taťkou. Byl to náš nový kamarád, kterého jsme zachránili z rybníka. Celkem nás to dojalo. A už hrála písnička... Na tohle nikdy nezapomenu! :)


Bypass - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Pes není jenom nejlepší přítel člověka!:

Pes není jenom nejlepší přítel člověka!
 



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Krásný příběh.Ben je moc šikovný pejsek.SmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
šikovnej pejsek
Obrázek uživatelky
profil
Moc krásný skutečný příběh.Zachráněný na pejska jistě po celý svůj život nezapomene
Obrázek uživatelky
profil
dobrý skutek a moc hezká vzpomínkaSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Krásny článok, na konci ktorému mi vyhŕkli slzičky.SmajlíkSmajlík
Ten pán mal veľké šťastie, že ste boli nablízku, že tam bol s vami Ben, že manžel nestratil duchaprítomnosť a skočil (hoci oblečený) do vody, že babička bývala blízko a ten chudák sa mal kde zohriať.
Skrátka boli ste v správnu dobu na správnom mieste a zachovali ste sa všetci ako správni a obetaví ľudia.
Poďakovanie a pesnička v rádiu vám právom patrila, aj keď vás to určite milo prekvapilo.
SmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Pomlázka