Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Podraz

4. 03. 2010 | Vaše příběhy

Své děti jsem se snažila vychovávat co nejlépe. Dcera se hned po škole vdala a my s manželem jsme zůstali se synem. Tom je moc hodný kluk a možná právě proto měl smůlu na nejrůznější známosti. Většinou se jej holky snažily podrazit. Vždy se nějak zmátořil a snažil se zapomenout. Poslení rok byl sám. Jezdíval do zaměstnání, věnoval se spíše internetu, pomáhal na zahrádce. Na podzim vyjel s kamarády na výlet na kolech.

Když přijel, neříkal sice nic, ale já jsem poznala, že se něco přihodilo. Byl jiný, zamyšlený, občas se usmíval. Nakonec jen řekl: Mami, potkal jsem ji, dívku svého života!

Byla jsem šťastná a moc mu přála, aby to konečně byla ta pravá. Za měsíc nám ji přivedl ukázat. Malá, drobná holčina, dost tichá a celkem sympatická. Moc toho o sobě nenamluvila, a tak jsem většinou mluvila já - o práci, sousedech, rodinných věcech. Snad proto, aby Klárka přestala být ostýchavá a rozmluvila se.

Syn říkal, že bydlí sama v garsonce a že se s rodinou moc nestýká. Vypadalo to, že ti dva mladí k sobě patří. Chodívali do kina, na bazén, na výlety.

A tak jsme s manželem nebyli proti, aby se mladí brzo vzali. Také proto, že Klárka otěhotněla. Svatba byla malá, rodinná. Mladí spolu začali bydlet v bytě, který měli za prodanou garsonku. Každý týden k nám chodívali na oběd a zůstali většinou celý víkend.

Zjišťovala jsem, že nevěsta toho o nás ví hodně, ale my o ní téměř nic. Její matka nebyla ani na svatbě. Poškorpily se před časem a žádná z nich nechtěla ustoupit.

Pracuji v malém podniku ve městě. Mé spolupracovnice jsou z hruba v mém věku. Nikdy jsme neměly vážnější problémy se vztahy na pracovišti. Jednou jsem přišla v pátek do práce. Asi po půl hodině si mě zavolala vedoucí a ptala se mě, zda jsem v práci spokojená. Nešlo mi do hlavy proč, ale záhy jsem se to dozvěděla. Přišel na mě anonym, že prý jsem neschopná, nosím si práci domů, kde se válí po místnostech a všichni tak mohou nahlížet do složek a číst si interní informace. Bylo tam toho mnohem víc. Najednou mi začalo být špatně. Koukala jsem na ten list papíru a něco mi říkalo, že je mi povědomý.

Horečně jsem přemýšlela, co se mohlo stát a proč to někdo udělal! Vedoucí se mě ptala, zda opravdu nosím práci domů a takto s ní nakládám. Jen jednou jsem měla doma uzávěrku, protože jsem byla nemocná.

Když jsem přišla domů, něco mě táhlo ke komodě, kde měli mladí své věci. Otevřela jsem ji. Hned nahoře v krabici byl načatý balíček dopisních papírů. Úplně stejných jako ten, na kterém byl napsán onen anonym. I když byl napsán strojem. V té chvíli jsem nevěděla, co dělat, jestli mám něco říct Kláře nebo Tomovi. Okamžitě se mi zvedl tlak, musela jsem si vzít prášky.

Moje nevěsta je donašeč a pomlouvač první třídy? Co mám dělat dál? Jak se chovat a komu se svěřit?! Nakonec jsem se rozhodla říct o svém podezření jen manželovi. Ten mi radil počkat. V práci se šéfová pár dní tvářila odměřeně, ale jelikož mě znala dobrých pár let, hodila anonym do koše a jen mi připomněla, abych si dávala pozor.

Doma byla dost napjatá atmosféra. Tomovi jsem nakonec řekla, že někdo poslal anonym ke mně do práce. Po čase se vše uklidnilo a já si dodnes nejsem jistá, zda anonym napsala opravdu  snacha, a proč to udělala. Za měsíc se má narodit naše první vnučka. Od Toma jsem se dozvěděla, že se sešel s Klářinou matkou. Její dcera trpí chorobným lhaním, prý proto s ní nemohla vyjít.

No, myslím si, že si s naší nevěstou ještě užijeme. Hlavně, aby se děťátko narodilo zdravé. Snad se i naše vztahy utuží. Možná, že vše byla jen náhoda a že ta horší je Klářina matka. Uvidím. Nechci zasahovat do synovy vzniklé  rodiny...


Bertice - čtenářka

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
preju vam, aby jste zjistila, ze se jednalo o omyl a se snachou nemela problemy..
Obrázek uživatelky
profil
opravdu moc a moc hloupé a nestydatéé !!SmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Tak to bych zažít opravdu nechtěla a ani nevím,co bych v takové situaci udělala,ale snad to byl jen jeden úlet a pokud to byla ona,tak se probere Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Myslím si, že je horší nejistota, než jistota, ale jak to zjistit, že? Přeji, aby vás již nic podobného nepotkalo a aby za tím anonymem nestála vaše snacha a vše se pro vás ubíralo správným směrem.Užijte si vnoučátka až se narodí a buďte všichni zdráviSmajlík
Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkTak to je opravdu hloupé a vím jak vám to ublížilo, poslat na vás anonym do práce. Přeji vám, abyste měla krásného zdravého vnoučka nebo vnučku.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles