Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Problémy s malými dětmi

17. 01. 2010 | Vaše příběhy

Tento příběh se tráduje v naší rodině již řadu let a pravděpodobně se stane rodovou legendou. Ovšem nepochybuji, že je to tak obyčejný případ, který se mohl stát každému z nás.

S podobnými problémy se jistě potýkaly a potýkají řady manželství, mluvím o společné ložnici mladých manželů a malých dětí. Ne vždy mají všichni takové bytové možnosti, aby malé děti spaly v jiném pokoji.

V konkrétně zmiňovaném příběhu měli manželé velmi malé a ne právě dobře řešené bytové prostory. Místnost, kde do budoucna plánují udělat dětský pokoj, nesousedí s ložnicí. Těžko si někdo dovolí nechat malé dětičky bez dozoru, zvláště pak, když je dětem tři a jeden rok. Ta menší stále potřebuje mámu, protože je ještě kojená, a u starší jeden nikdy neví, co ji v noci napadne.

Mladí rodiče taky žádají svoje, brali se z lásky a nikoliv pro to, aby se v posteli modlili. Se dvěma postýlkami se těžko praktikuje milostný akt, ale při jistotě, že obě děti spí, se v tichosti milovávali, i když byli často vyrušeni pláčem jednoho či druhého miminka.

Jedné noci si - oba příjemně naloženi - prokazovali svou tělesnou lásku, no a co budu povídat, právě v nejlepším se z postýlky ozvalo: „Co to děláte?“ Oba ztuhli a ztichli, po chvíli ticha v milování pokračovali, malá spokojeně usnula a oba předpokládali, že na noční událost zapomněla. Jaké bylo ranní překvapení při rodinné snídani, když starší dcerka se začala vyptávat: „Co jste to dělali v noci v posteli?“

Oba zkoprněli, nakonec se odpovědi ujal tatínek: „To máš tak, miláčku, v noci bylo mamince špatně, bylo jí zima, měla horečku, bolela ji hlava a tak jsem musel mamku zahřát, aby byla zase zdravá a mohla se o vás starat, jinak by musela do nemocnice. A kdo by vám vařil, pral, žehlil a hrál si?“ Malá pokývala hlavou, s odpovědí byla spokojená.

Máma se kuckala za rohem smíchy a chvíli jí trvalo, než se s vážnou tváří připojila ke stolu.

Večer se radili s manželem, jak dále. Starší dcera nabývá rozum, je všímavá a může nechtě vyprávět.

Nakonec vše vyřešili geniálně. Pokaždé při vzájemné touze se vykradli tiše ze společné ložnice jako zloději bojící se přistižení a odkradli se do prázdného pokojíku. Chichotali se jako malé děti. V pokoji si vytvořili romantickou atmosféru, rozsvítili svíčky, otevřeli lahvičku vína a pustili tiše hudbu. Milování, laskání a samotný sexuální akt mohli prožít v klidu, bez strachu, že budou nečekaně vyrušeni. Po příjemném prožitku sfoukli svíčky, vypnuli přehrávač a vrátili se zpět za dětmi.

Takhle jim to vycházelo až do doby, kdy děti povyrostly a mohly spávat v dětském pokoji. Manželství je šťastné, nic jim nebrání ve štěstí, ale v noci, i když občas chodí dětičky kontrolovat, přece jen se pro jistotu v ložnici zamykají, kvůli těm dvěma všetečkám.

Jen přemýšlím, jak to praktikovali lidé dříve, kdy jich kolikrát spávalo v jedné místnosti i více než deset a v posteli bývávaly malé děti. Asi bývali potomci unavenější, nebo méně všímaví.

Těžko hodnotit, ale u nás je tato historka dávána k dobru při sešlostech dospěláků.

 

Zdenka58 - čtenářka

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík dobré čítsnie
Obrázek uživatelky
profil
zaujímavé Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Možná se prostě dřív lidé tolik nebáli toho, že bude dítě něco "vyprávět". Brali to jako normální věc ...
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Kroj