Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prstýnky

22. 09. 2009 | Vaše příběhy

Před půlrokem jsem byla pozvaná na svatbu mojí nejlepší kamarádky jako svědkyně. Jelikož byla nevěsta již v osmém měsíci těhotenství, žádnou velkou svatbu neplánovala. Jen takovou malou, rychlou, spíše formální. Nevěsta, ženich, 2 svědci, děti a asi 3 kamarádi. 

Nastal den D, přijeli kamarádi, kadeřnice přišla načesat nevěstu, já přišla pomoct s pohoštěním. Bylo ráno, 9 hodin a času poměrně dost, jelikož svatební obřad byl objednán na úřadě ve 12 hodin.

prstynkyBylo po 11 hodině a my už čekali jen na druhého svědka a na ženicha, který šel do květinářství pro zamluvenou svatební kytici. Svědek dorazil v půl dvanácté, ženich za 5 minut 12! Na nic jsme nečekali a utíkali před panelák, abychom se "naskládali" během dvou minut do dvou aut a dojeli včas na 300 metrů vzdálený Městský úřad na náměstí.

Sousedé byli samozřejmě zvědaví a tak jedno okno nezůstalo prázdné.
Vše zaznamenával na videokameru kamarád - jak vycházíme ze dveří, scházíme schody, já, druhý svědek, dětičky, kamarádi a nakonec nevěsta a ženich.

Hezky jsme se před domem seřadili. Už jsme chtěli nastoupit do aut, když si ženich vzpomněl: "Nechal jsem tam prstýnky!!!" To už bylo za minutu 12. "Kdo má klíče?" Všichni jsme se po sobě vzájemně dívali a vrtěli hlavou. Klíče zůstaly zabouchnuté v bytě. Místo kliky koule.

zenich-s-nevestouJelikož bydleli v přízemí, navrhla nevěsta vlézt pro prstýnky oknem. Polil mě studený pot. "Okna jsem raději zavřela, kvůli zlodějům!"sdělila jsem překvapeným nastávajícím. Naštěstí si ženich vzpomněl, že u svých rodičů, kteří bydlí o 2 ulice dál, má klíče náhradní. A naštěstí klíče nebyly zevnitř v zámku, ale na stole.

Na radnici jsme sice dorazili s desetiminutovým zpožděním, a i když nastaly menší problémy s hudbou nahranou na přineseném CD, náladu nám už nic nemohlo zkazit. Rádi si občas zavzpomínáme a zasmějeme, když si doma pustíme nahrávku ze svatby.

Pooooh - čtenářka
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prstýnky:

Prstýnky
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Na takovouhle svatbu opravdu nezapomenete Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
tak na takovou svatbu,jen tak nezapomenou...hodně štěstí v manželstvíSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
alespoň budou mít na co vzpomínat všichni účastníci svatby!!!!!!!!
Obrázek uživatelky
profil
Pěkné, určitě na tenhle svatební den nezapomene nikdo ze zúčastněných, a novomanželům přeju vše nej nej do společného života
SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
pěkná a nezapomenutelná příhoda ze svatebního dne kamarádky ...Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles