Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Psi a kočky

24. 07. 2017 | Vaše příběhy
Svým starým rodičům během dvou let pořizuji už jedenáctou kočku. Ne, že by jim utekla nebo ji někdo ukradl, to ne, ale důvod je jiný a horší...

Naproti mamce a tátovi bydlí sousedi, kteří jsou taky milovníci koček a ti mají kočky dvě. Mí rodiče mají taky vždy dvě kočky, které nechají vždy vykastrovat, když kočky mají tři měsíce. A pak o dům dál bydlí rodina, která kočky nesnáší a má tři lovecké psy.

Na tom není nic zvláštního, ale jen  kdyby ti psi neutíkali, aby zabíjeli kočky! Ano, mamka už kolikrát slyšela, jak své psy posílají na cizí kočky. Prvně si myslela, že je to sranda nebo nějaká hra, ale když se rodičům poprvé ztratila kočka, tak se všude možně ptali a nikdo nic nevěděl. Ani majitelé psů ne. Když se ale do tří měsíců ztratila i druhá kočka a u sousedů se taky jedna ztratila, už to bylo divné. Ze začátku jsme si mysleli, že je to divná náhoda, dokud mamka na vlastní oči neviděla, jak na volno puštění psi trhají malé sousedovic kotě! Kotě si sousedi pořídili, když se jim ztratila dospělá kočka. Mamka nechtěla věřit svým očím a řekla majitelce psů, co to má znamenat a proč ti psi jsou na volno. A víte, co odpověděla?


Že to prý je její věc a může si dělat co chce a že to jsou psi a ti přeci rádi kočky nemají. Taková blbá a neuvěřitelná omluva a kecy! My máme doma psa a kočku a jsou nejlepší kamarádi. 
Mamka to brala jako ojedinělou záležitost, ale když se pak dozvěděla, že měsíc na to ti samí psi zakousli kočku, která šla venku kolem školky a všechny děti to viděly!

Ano, všechny děti viděly, jak psi trhají kočku! A majitelka zase nic! Prý tam ta kočka nemá být. Ale že měla psy na volno, to bylo v pořádku.

Za dva měsíce se mamce a tátovi ztratila i poslední kočka a my věděli, kdo za to může. Ano, ti psi zase a majitelka se tím ani netajila a spíš se s tím chlubila! Nebudu to prodlužovat, je to celé na dlouho, ale celkem ti psi zardousili během roku kolem dvaceti pěti koček! A jsou jen čtyři hlášení na obecním úřadě! Jenže já to už takhle nenechám. Rodičům jsem pořídila kočku a včera opět byla zakousnutá!

Hned zítra jdu na obecní úřad a taky na policii. Tohle se prostě musí řešit. Jsou to zvířecí životy a chování té ženské je hrozné a bezcitné!

AničkaNov - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Aničko taky bych to nahlásila,a ona na to jěště koukáSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Snad policie pomůže
Obrázek uživatelky
profil
Ta ženská asi zapomněla,že k výcviku lovu se nesmí používat živý tvor. Co to nemohl někdo vyfotit,když to viděl? Jen to nahlašte,až na psí chodí na volno jen v přírodě. Ta majitelka je stejně vycvičila, aby lovili právě kočky.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles