Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Setkání s exhibicionistou

20. 03. 2012 | Vaše příběhy
Ke krátkým setkáním, která ve mně zanechala velmi nepříznivý dlouhodobý dojem, patří setkání s exhibicionistou. Bylo léto, šla jsem nakoupit jídlo do jednoho supermarketu. Bylo narváno, zrovna asi začaly platit akce z letáku. Procházela jsem se mezi pulty s ovocem a zeleninou, když jsem najednou uslyšela několik vulgárních sexuálních narážek.

Byla jsem v šoku, nezmohla jsem se na nic, ani na slovo. Ohlédla jsem se a uviděla nějakého staršího chlapa, který se na mě nechutně podíval. Úplně jsem se roztřásla. Naštěstí šel ten chlap dál a už si mě nevšímal. Nejhorší na tom bylo asi to, že ty sprosťárny mi pošeptal, takže jsem jeho nechutné návrhy slyšela jen já. Zjistila jsem, že v obchodě není sám. Byla tam s ním ještě jedna žena, která si opodál vybírala nějaké zboží. Vůbec netuším, jestli ví, co její partner šeptá ostatním ženám v obchodech nebo na ulici. Usoudila jsem totiž, že něco takového určitě neudělal poprvé.

Setkání s exhibicionistouDříve jsem se s ničím takovým nesetkala. Bohužel jsem v tu chvíli u sebe ani neměla telefon, abych mohla zavolat svému partnerovi. I kdybych ho však měla, byl v práci, jak jsem si později uvědomila. Když přišel domů, hned jsem se mu svěřila se svým nepříjemným zážitkem. Neváhal a vyrazili jsme do obchodu, abychom se zeptali, zda nám obličej toho chlápka nemůžou ukázat na kameře. Bohužel jsme však neuspěli. Bylo nám sděleno, že kvůli ochraně osobních údajů by mohli záznamy z kamer ukázat pouze policii. Nakonec jsme se vydali i na policii, jenže ani tam jsme neuspěli.

Odbyli nás s tím, že obličej jim není nic platný, že potřebují znát jméno. Navíc nám řekli, že se jedná pravděpodobně jen o přestupek a podobně. Prý jiné podobné případy v našem městě nejsou hlášené. Na polici jsem se cítila velmi nepříjemně, nechala jsem to být.

Po tomto nepříjemném setkání jsem se ještě dlouho bála chodit do supermarketu, kde se mi tato věc stala. Koupila jsem si nový telefon s kvalitním fotoaparátem a změnila jsem účes. Od partnera jsem taky dostala pepřový sprej. Těžko říct, jestli je totiž tento chlápek schopný přejít od slov k činům. Z tohoto setkání je mi opravdu dodnes špatně a nejhorší je to, že s tím nikdo nemohl nic dělat, resp. nechtěl s tím nikdo nic dělat.


Emko K. - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
snad už tě nic takového nepotká...Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles