Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Setkání v nemocnici

20. 03. 2012 | Vaše příběhy
Nedávno jsem díky bolesti břicha navštívila nemocnici. Bylo to v těsně před víkendem, tedy v pátek navečer, takže v nemocnici bylo jen minimum doktorů a pacientů.

Nejprve jsem šla do ambulance na vyšetření, kde mi bylo řečeno, že si mě tam raději nechají na pozorování přes víkend. Víceméně jsem neprotestovala, ale nijak zvlášť šťastná jsem z toho také nebyla. Hlavně ať ta bolest břicha je pryč, říkala jsem si.

Dostala jsem celkem hezký a útulný dvojlůžkový pokojík modré barvy, kde jsem prozatím byla sama. Pokoj byl vybaven i moderní televizí a měla jsem přístup i do koupelny se záchodem, což jsem měla společné s vedlejším pokojem. Zbytek dne jsem celý prospala a vůbec jsem nevnímala čas. Když jsem se probudila, všimla jsem si nové spolubydlící, která se ke mně nastěhovala časně ráno. Popálila si hruď při vaření na oslavu kamarádčiných narozenin.

Setkání v nemocniciByla to paní okolo třiceti let, od pohledu velmi milá a i přes obrovskou bolest zranění se vždy mile usmívala. Po seznámení a vylíčení jejího a i mého příběhu zranění jsme se bavily o běžných věcech a zjistily jsme, i přes věkový rozdíl skoro deseti let, že máme mnoho společného. Což mě osobně velmi mile překvapilo. Tak trošku mi připomínala moji maminku.
Druhý den jsme si vyprávěly o všem možném, koukaly jsme se na pořady v televizi, komentovaly je a smály se u toho, jako bychom se znaly už několik let. Obě jsme odpoledne absolvovaly několik vyšetření, a tak se vzájemná podpora hodila.

Opravdu musím říct, že díky této osobě se mi můj pobyt v nemocnici hodně zkrátil. A také, že jsem si pobyt v nemocnici, v rámci možností, i užila. Propouštěly nás asi po týdnu ve stejný den. Ale v nemocnici byly zmatky, a tak jsme si ani nestačily vyměnit telefonní čísla. Takže po propuštění z nemocnice jsem o mé spolubydlící v nemocnici již neslyšela. Což mě velmi mrzí, neboť jsme opravdu měly mnoho společných zájmů, a tak myslím, že i teď, téměř půl roku po této události, bychom si měly co říct. Nicméně stále věřím, že se někdy někde setkáme.

martinka1p - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !