Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Smutek v duši

6. 07. 2017 | Vaše příběhy
Když loni přítel změnil názor a požádal mě o ruku, byla jsem nadšená. Ale on měl překvapení nachystaných víc. Změnil také názor na to, že přece jen bychom spolu mohli mít dítě. Tímto mě překvapil mnohem víc. Sice mi v té době bylo 42, ale proč to nezkusit.

Řekli jsme si, že to necháme jen na přírodě a nebudeme podstupovat umělé oplodnění. Lékaři moc šancí nedávali vzhledem k věku, ale zkusit jsme to chtěli. Uplynul skoro rok, než jsem držela v ruce těhotenský test s dvěma čárkami a já byla úplně strašně šťastná. I přítel byl nadšený. Říkala jsem si, jak to krásně vše vychází, v září svatba a pak miminko.


Ale přece jen s určitou dávkou skepse jsem šla na prohlídku a tehdy začalo velmi zvláštní období. Lékařka sice těhotenství potvrdila, ale varovala mě, že se jí to úplně nezdá. Přesto jsem byla optimistická, že vše dobře dopadne. Navíc prý tam jsou 2. Což pro mě bylo úplně nepředstavitelné, protože ani jeden z nás v rodině nemáme dvojčata. Když jsem šla na další kontrolu, tak tam byl vidět i náznak srdeční aktivity, což mě přesvědčilo, že teď už to bude dobré.

Ale za další dva týdny při kontrole se vše změnilo. Srdíčko nic, vývoj se zastavil a tak mi sdělila, že se jedná o zamlklé těhotenství a musí se vyčistit děloha, ať nemám komplikace. Tehdy se mi zhroutil svět a já najednou nevím, jak dál. Sice vím, že v mém věku se mohlo stát cokoli, ale stejně to není pro mě útěcha. Pořád si kladu otázky, co jsem mohla udělat víc, proč nemohlo přežít aspoň jedno a tak podobně.

Jsem zvědavá, co se ještě stane či co se zjistí při zákroku. Střídají se ve mně stavy smutku se stavy, kdy bych nejradši něco rozmlátila.

Marikou - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
To je mi moc líto a přeji Vám, aby vše dobře dopadlo.
Obrázek uživatelky
profil
Moc mne mrzí co vás potkalo. My jsme v lednu přišli o mimi v 8tt. Brala jsem to sportovně a zkusili jsme znovu. Skoro hned jsem otěhotněla a pan doktor mi oznámil, že tam jsou dvojvaječná dvojčátka. Měli jsme ohromnou radost. Bohužel se jedno špatně vyvíjelo. Doporučovali potrat nebo redukci toho jednoho miminka. Podstoupila jsem redukci s nadějí, že druhé bude v pořádku. Bohužel mu zjistili polycystickou ledvinu. To by nevadilo, ale pak zjistili pro změnu malé množství plodové vody. Doporučují potrat, ale my to nevzdáváme. Voda po 16 dnes o něco přibyla a nyní čekáme na další vyšetření. Blíží se poslední termín možný pro potrat. Spíše porod - budu ve 23tt a to už se mimi uspí a pak se rodí. Je to pro nás strašné. Věříme, že to bude v pořádku, voda neubyde a mi si mimi necháme a budeme v něj věřit. Je to strašně stresující - taková bezmoc. My už děti máme, ale stejně je to pro nás hrozné. Naše mimi je dle genetiky v pořádku a přesto to nemusí dopadnout dobře. Nikomu to nepřeji zažít.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles