Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Šok na diskotéce

7. 03. 2012 | Vaše příběhy
Když nám bylo okolo dvaceti, pracovaly jsme s mou nejlepší kamarádkou z dětství ve stejné firmě. Znaly a kamarádily jsme se od základní školy. Byly jsme v té době nezadané, a tak jsme většinou každý pátek a někdy i v sobotu vyrážely na diskotéky.

Tento pátek jsme chtěly vyzkoušet jednu novou diskotéku, takže jsme po práci zašly ještě domů se náležitě zkrášlit a večer jsme vyrazily do velkoměsta za zábavou. Na diskotéce to bylo celkem fajn, akorát nás po chvíli trošku znervózňovalo, že nás stále pozoruje jedna divná  dívka. Upozornila mě na to má kamarádka Jana. Nenápadně jsem se tedy podívala, kdo nás pozoruje.

Byla mi povědomá a přemýšlela jsem, odkud bych ji mohla znát…možná z práce nebo jsem ji někdy někde jen zahlédla? Na nic jsem nepřišla a ona nás „nenápadně“ pozorovala dál a my ji také, protože Jana tvrdila, že jí je také Šok na diskotécenějak povědomá. Tak nám to nedalo a lámaly jsme si hlavy ještě nějakou chvíli společně dál, ale na nic jsme nepřišly. Pak jsme šly tancovat a na bar a na známou neznámou jsme zapomněly.  Ještě později se k nám připojila další naše kamarádka, která s námi také chodila do školy – Petra. Tak jsme jí vyprávěly o té holce, co na nás koukala a byla nám povědomá. Petra si dělala legraci, zda to nebyla příslušnice čtyřprocentní menšiny a kterou z nás si asi vybrala. Večer pokračoval dál.

Po našich návštěvách baru jsme musely navštívit toaletu a jak to tak holky dělají, šly jsme všechny tři společně. No a tam jsme potkaly tu naši pozorovatelku a ona nás všechny pozdravila jako staré známé. Koukaly jsme všechny překvapeně a stejně překvapeně jsme odpověděly na pozdrav. Jen Petra ten pozdrav trošku rozvedla, když řekla:“Ahoj Tome, co děláš na dámách?“

No zkrátka nakonec se z té naší známé neznámé vyklubal náš bývalý spolužák ze základky, který podstupoval právě cestu za svou přeměnou z Tomáše na Kamilu. Proto jsme ho nebyly schopny zařadit a proto on/a nás celý večer pozoroval/a. No přiznám se, že to bylo  pro nás všechny opravdu velké překvapení a byly jsme toho plné a měly téma na celý večer i celou noc. Daly jsme si k tomu povídání asi více pití než obvykle a mně se pak - naštěstí poprvé i naposled - podařilo usnout v autobuse a přejet o jednu zastávku, takže jsem si pak mohla ještě přemýšlet při ranní procházce cestou domů.

Já jsem od té doby už Tomáše ani Kamilu nepotkala a musím říct, že potkat nalíčeného Tomáše s kabelkou pro mě byl velký šok. Petra Kamilu ještě po čase potkala a říkala, že spolu vedly normální holčičí řeči. Kamila v té době měla přítele, který o její přeměně věděl, a byla šťastná a to je hlavní.


vlnka007 - čtenářka
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Nepoznám nikoho, kto sa dal preoperovať. Naozaj neviem, ako by som reagovala.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles