Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Trapas v Tescu

9. 04. 2011 | Vaše příběhy

"Potřebovala bych jet do Tesca," říkám svým holkám a ty jsou okamžitě pro. Já půjdu do samošky a ony omrknou nějaké hadříky. "Mami, ještě tu něco dodělám a pak bychom jely, jo?" Tak fajn, trochu se zkulturním a počkám.

O půl hodinky později pro mě starší dcera přiběhla, že čeká s autem před domem. "Tak mami, rychle pojď, já ještě pak něco mám!" V překladu to znamenalo: mami, fofrem, mám málo času. Dobře mi tak, když mám 20 let řidičák a nejezdím, tak musím vždycky někoho z rodiny otravovat, aby mě někam dovezl. Vklouzla jsem do pantoflí a pospíchala za nimi.

V Tescu jsme se rozdělily s domluvou, že si zavoláme, až si oběhneme to, co potřebujeme. Vzala jsem vozík a šla do potravin. Proplétám se mezi regály - zeleninu, ovoce, pečivo, maso, drogerii... ještě nějaké minerálky abych nezapomněla a šinu si to až dozadu, kde jsou nápoje. Najednou mně dojde, že mně ty moje pantofle nějak divně klapou... Každá jinak. Mrknu dolů... a ještě, že jsem se držela vozíku! Kriste pane, já mám každou botu jinou... Jsou to sice bílé pantofle, ale jedna má černou gumovou podrážku a druhá bílou koženou a ještě navíc stříbrnou sponu. Podpatky jsou stejně vysoké, takže jsem nekulhala :), ale když jsem šla, znělo to, jako bych měla jednu nohu dřevěnou - páni, jak to, že jsem si toho nevšimla?

Stála jsem vzadu, v koutku u limonád, chtělo se mi být menší a ještě menší až budu nejmenší na celém světě... Koupím si nějaké pantofle a hned si je vezmu na nohu! No jo, ale jak vysvětlím prodavačce, že v krabici bude každá bota jiná... tak to jsem zavrhla... co mám dělat?

Vytočila jsem dcery telefonní číslo - "Jé, mami, ty už máš nakoupeno? My tu ještě vybíráme nějakou parádu." " Nemám nakoupeno, mám každou botu jinou! Vy jste si toho nevšimly?" říkám potichoučku, aby mě nikdo neslyšel. "Cože máš? Každou botu jinou?" hurónský řev v telefonu museli snad slyšet všichni v mém okolí. Mně se taky chtělo strašně smát, ale snažila jsem se to nějak přemoct, protože to už by bylo moc - jsem si aspoň myslela.  A ono to fakt moc bylo - protože mezi regály čochtá nějaká baba, má každou botu jinou, pusu od ucha k uchu a z očí jí tečou slzy. Ne, to nebyly slzy lítosti, ale smíchu.

Už mě přestalo bavit nakupovat a ani nevím, jak jsem dopajdala k pokladně. Holky už na mě čekaly, smály se jak blázni, já byla ráda, že už se nebudu smát sama, ale hezky s nima, protože co v takové situaci dělat jiného. Najednou se mi zdálo, že si toho musí každý všimnout. Ále tak co, no bóže, tragedie přece vypadá úplně jinak, že jo. No tak když jsme se vysmály, vzaly jsme poloprázdný vozík a vydaly jsme se Tescem plným lidí k autu a hurá domů. Bože bože, to byl zase den!

Zdroj foto: Baťa
Autor:Adna


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Já jsem pořád myšlenkami někde jinde, než mám být. Každou chvíli se mi něco přihodí, ale toto se mi ještě nestalo. Co nebylo, může býtSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
když si na to vzpomeneme, taky nás to rozveselí, Smajlíkale na druhé straně je fakt, že když jsem to vyprávěla manželovi, tak mě pak nějakou dobu zamyšleně pozorovalSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
stanou se horsi veci, tohle je aspon pro zasmaniSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
to nemá chybu!!!SmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
článekSmajlík
jo, život nám někdy prostě trapas přichystáSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles