Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tuž jak se nam tu v tej Ostravě vlastně bydli?

7. 05. 2010 | Vaše příběhy

Ostrava – tuž řekneš si – co to je za fajne město? No dyť! Jak tam ti hornici rubaju černé uhliky a tož mají tam tu Čest Arenu, či jak se ji do šlaka nadava a tu vykalenou ulicu – Stodolni! No a pak už si většina něOstravaku nevzpomene na nic. A ja bych Vam tu naši Ostravu chtěla trochu představiť!


Kdo k nam ještě nězavital, měl by to rychle napraviť. Tož – chachary tu mame fajně, borky těž jak z ruže květ a aj když tu mame občas zataženo – jak se ti dyskriminovani spoluobčane slezu na Masarykaču – no stejně bych jinde bydleť nechtěla. Lokalka Vas povozi po cele Ostravě, jak liška na ocasku, na každem kroku mate napisane, ať si hlidate svoje peněženky a kufre a je tu taky fajny vzduch z tej Nové Huti, Arceloru nebo kery cyp to fčil zase vlastni. Z baraku vidim na Šoking park, v patek dovalim na Stodolni, sem tam za jakusyk tou kulturou do Bezruča, s malyma pajtaškama zajdeme do zoo za opicama a ja dycky dufam, že tam švigru raz zavřu. Guvno. Vždycky se akorat blbě divaju na mě – nevim - mam křivy pysk nebo na gaťach ďuru?


masarykovo-namestiCo se u nas všecko robi? No na Novy rok – až všeci vystřizlivi a uklidi pobluty byt – zajdu na Rondl na Novoročny ohňostroj, kaj zadřysta naš primator. Ty bitky o parkovaci mista sa nědaju ani popsat! Najednu je cela Ostrava plna hňupu, hajzlu a chuju, bo žadny z nich něumi ani zaparkovať ani poodjet o kusek dal. Tož a jak už su škodovky namačkane na chodnikach, celych dvacet minut všeci Ostravaci čumi na oblohu s otevřenou hubou. Tož ani duchodci si nestěžujou a něpotřebuji sedět jak v lokalce. Rychloklackama si udělaju mezi Vama mista a celu dobu dřystaju o tom, že loni byl ten ohňostroj lepši a kolik to letos muselo stat chechtaku. Na duchody neni, ale na take capiny ja.


Tuž tak fajně sa u nas v Ostravě bydli! A chcete třeba ještě vědět, co sa děje na tej slavnej Stodolni? Tož si nezapomeňte přečitať aj přišti dřyst!


Ostravačka
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2   3   4   5  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Tož přiznaj se chachar. To dost huste je. Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Hodnotím hlavně to, že je článek napsán nářečím, ale nepatří do rubriky Vaše příběhy. Nebo jste se snad něco nového dověděly? Já ne!
Obrázek uživatelky
profil
článek líbil, pište dálSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
jen tak dál, třeba z toho nakonec bude Denik Ostravačky Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
tak to je super, zábavné a pro mě i něco neznámého, pocházím od Plzně a některé slova ani nevím co znamenají. na pokračování už se taky moc těším.Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles