Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ukradená peněženka

27. 04. 2011 | Vaše příběhy
Tento příběh se stal mamce. Když jsme ještě bydlely v Nové Vsi, tak tam byla pevná linka a maminka si musela jet zavolat. Samozřejmě aby to mohla čím zaplatit, tak si s sebou vzala její nejoblíbenější takovou peněženku na krk, takovou originální, koupila  si ji v Bulharsku, byla střapatcová z kůže, s kamínkem v tom, jak se to otvírá.

Měla ji vážně moc ráda. A jak tam přijela, tak si zavolala, peněženku z krku sundala, položila ji a vytáhla peníze na zaplacení, měla tam asi 100 Kč v drobných. No tak všechno zaplatila a odjela. Ale bohužel tam tu peněženku nechala. Ještě že to není takový kus, takže když přijela domů a zjistila to, tak se hned vrátila. Okolo byla parta kluků - Romů, takže se jich zeptala, jestli neviděli peněženku. Samozřejmě byli to oni, co ji sebrali, peněženku mamce sice vrátili, ale bez peněz. Ale to jí bylo v tu chvíli celkem jedno, hlavně že ji měla. Byla to její nejoblíbenější a také jedinečná vzpomínka na dovolenou v Bulharsku. Potom mi došlo, že mamce vlastně ukradli ty peníze a ještě jí řekli, že tam nic neměla. Což bylo teda pěkně hnusný. Ještě takhle do očí lhát. Dospělý ženský.

Nebo co se zase stalo mně, jela jsem na tábor k moři. Bylo tam plno senzačních lidí. A do mě se tam zamiloval jeden kluk, Dan. A my jsme tam měly takového dobrého kamaráda, který chodil a pral osušky. No tak jsem mu jednu taky dala. A nějak se dostala k tomu Danovi, který mi ji sprostě ukradnul. Pár dní si ji nebral, ale potom asi dva dny před odjezdem si ji vzal.

Tak jsem mu jako řekla, že to je moje osuška, co mi ji bere, a on říkal, že ji má od rodičů, ale to zase mamka ji má z Bulharska, takže by se tady asi nesehnala. No a tak mi ji samozřejmě nedal a pořád trval na svém, že je jeho. No tak jsem to řekla tomu dobrému kamarádovi, který mu ji potom vzal a vrátil ji mně. Takže nakonec všechno dobře dopadlo. A Daniel se mi potom omluvil. A já jeho omluvu přijala. Přeci si nebudeme kazit zbytek pobytu.


Barusska - čtenářka
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !