Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kidsland.cz – web pro děti od 8-xx let

30. 07. 2011 | Výchova
Kidsland.cz – místo, kde se setkávají děti a mladí lidé. Místo, kde si mohou přečíst různé zajímavosti z oblasti vědy, přírody, sportu, medicíny, hudby, filmu, počítačů, zasoutěžit si o hezké ceny, vyrobit si podle návodu dárky pro své blízké  či uvařit si něco dobrého a v neposlední řadě zeptat se poradny na všechny otázky co je trápí a co jim nedají spát. Tak přijďte na KIDSLAND, nudit se opravdu nebudete!

Kidsland je určen pro děti ve věku 8-xx let. Na Kidslandu se redakce snaží o maximální spolupráci se čtenáři, děti spolupracují na tvorbě webu nejen přímo v redakci, ale rovněž jako čtenáři prostřednictvím svých povídek, básniček či zajímavých tipů na akce, které do redakce posílají. Čtenáři se rovněž svými nápady podílejí na tvorbě webu (prostřednictvím Úkolníčku či rubriky Přání a stížnosti).
kidslandCelá redakce se rovněž snaží, aby se děti vrátily ke čtení knih. Minulý i tento rok Kidsland spolupracoval jako partner akce „Noc s Andersenem“ (www.nocsandersenem.cz), mediálně byl ze strany Kidslandu podporován rovněž festival „Děti čtěte!“ a pravidelně jsou na web vkládány i literární soutěže o různé zajímavé knihy.

Na webu fungují i nástěnky, kde se mohou čtenáři svobodně vyjadřovat k různým tématům. Pravidelné se konají i chaty s redaktory, kteří čtenářům zodpovídají on-line dotazy.

Na Kidslandu je mnoho článků v různých rubrikách, mezi nejzajímavější patří Pozvánky, ve kterých jsou tipy na zajímavé akce, Kudy z nudy pak obsahuje tipy na hry venku, doma či v přírodě, v rubrice Muzika a Film jsou zajímavé tipy a recenze na různé nové filmy a hudbu. Oblíbená je rovněž rubrika Vyrob si sám, kde čtenáři najdou nejrůznější návody a mohou z nich čerpat i tipy na výrobu různých dárků. V oblasti různých zajímavostí se na Kidslandu čtenáři mohou dočíst informace z oblasti medicíny, přírody, sportu, internetu, počítačů. V sekci Soutěže pak mohou čtenáři soutěžit o zajímavé a hezké ceny.

Největší předností celého KIDSLANDu je pak Loriho poradna, kde se redakce snaží pomoci a poradit svým čtenářům. Prostřednictvím odpovědí se snaží redakce podat pomocnou ruku a naučit čtenáře, že mají věřit zejména sami sobě a že jen oni jsou originál a svůj život si prostřednictvím svých rozhodnutí řídí a ovlivňují sami. V poradně pracují odborníci s pedagogickým či psychologickým vzděláním.

Pokud Vás
KIDSLAND zaujal rádi Vás a Vaše děti mezi našimi čtenáři uvítáme.

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !