Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Poprvé do Brna přijíždí vzdělávací Magický školní autobus

18. 05. 2011 | Výchova
Se zajímavým čtvrtečním programem pro malé školáky a jejich rodiče doslova přijíždí do Brna televize Minimax. Zcela poprvé navštíví toto město Magický školní autobus, jehož pestrý vzdělávací program v duchu „škola hrou“ může veřejnost bezplatně navštívit již tento čtvrtek 19. května od 10 do 14 hodin v areálu základní školy Jasanová.
Formou pestrých her, soutěží, rozkládacích modelů a dalších interaktivních činností děti samy prozkoumají a odhalí tajemství okolního světa i svého těla, navíc mohou vyhrát mnoho dárků a setkat se s oblíbenými televizními postavičkami.

Magický školní autobus televize Minimax je určený převážně dětem na prvním stupni základních škol. „Vlastními smysly prozkoumají lidské tělo, zvířata, rostliny a přírodní vědy. Také se zábavnou formou dozví, proč je životní prostředí důležité a jak je chránit,“ uvedl Aleš Fabík.

MinimaxKoncepce Magického školního autobusu televize Minimax vznikla v Maďarsku, kde se při loňské premiéře setkala s pozitivním ohlasem rodičů, pedagogů i dětí. Na tomto úspěchu se podílela i pečlivá příprava celého vzdělávacího projektu nejen odborníky z jednotlivých vědních oborů, ale také dětskými psychology a umělci.

Magický školní autobus zastavil dvakrát v Praze (13. a 14. 5.), po Ostravě (18. 5.) zamíří do Brna (19. 5. 2011). Jednotlivá interaktivní stanoviště s různým tematickým zaměřením budou vždy rozestavena v bezprostředním okolí autobusu, aby se akce mohlo zúčastnit co nejvíce dětí.

Další informace zájemci naleznou na stránkách www.minimaxprodeti.cz, kde se školy navíc mohou zaregistrovat do soutěže o zájezd do Legolandu pro celou třídu. Následně se Magický školní autobus přesune do dalších zemí ve střední a východní Evropě.


Tak nezapomeňte - čtvrtek 19. 5. 2011

Brno - ZŠ Jasanová 2 :  10 – 14 hodin

vstupené ZDARMA


Zdroj: Minimax

ZUZI
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Poprvé do Brna přijíždí vzdělávací Magický školní autobus:

Poprvé do Brna přijíždí vzdělávací Magický školní autobus
Poprvé do Brna přijíždí vzdělávací Magický školní autobus
Poprvé do Brna přijíždí vzdělávací Magický školní autobus
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice