Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Už víte, kam poslat nejmenší děti o prázdninách?

11. 05. 2009 | Výchova
Necelých 30 minut jízdy autem z centra hlavního města, poblíž Mníšku pod Brdy, byla otevřena nová školička/hotýlek pro malé děti s názvem CELEBRITY BABY. V prostředí krásné přírody Brdských lesů je zde pro děti připraven dům, vybavený speciálně pro ně. Když do něj vstoupíte, vše připomíná pohádku o Sněhurce a sedmi trpaslících. Na každém kroku se zde myslí na děti, jejich pohodlí, bezpečí a zájmy. Atraktivní je nejen flexibilita školičky, ale především možnost vícedenních pobytů s nepřetržitou péčí i pro velmi malé děti.

U nás je každé dítě celebritou


K nově zrekonstruovanému domu patří prostorná zahrada, která poskytuje mnoho možností pro hru dětí. V přízemí je jídelna i zázemí a v prvním patře herna, ložnice i místo pro oblíbené dětské schovávačky. Paní Jaroslava Vránová, majitelka a zakladatelka školičky, říká: „S péčí o děti mám dlouholeté zkušenosti, ale v zařízeních, kde jsem dříve působila, mně i rodičům chyběl individuální přístup a větší důraz na bezpečí a individuální potřeby dětí. U nás o děti pečují učitelka mateřské školky, dětská sestřička a chůva s mnohaletou praxí.“

Celebrity BabyZa doprovodu zkušeného personálu podnikají děti také procházky po krásné okolní přírodě, kde se nejen skvěle dýchá, ale je zde i klid a potřebný kontakt s přírodou, který mnoha pražským dětem tak chybí.

Školička funguje velmi flexibilně, děti není třeba zvlášť předem zapisovat, stačí zavolat a zjistit, jestli je volná kapacita, což vyhovuje zejména rodičům, kteří potřebují řešit okamžitou potřebu hlídání. Děti zde mohou zůstat několik hodin, celý den, případně i přes noc. Oblíbený je i servis dovozu dětí. Výjimkou nejsou ani vícedenní pobyty. Již nyní se plánují i prázdninové pobyty pro nejmenší děti, pro které neexistuje možnost dětských táborů nebo jiných dovolených ve společnosti kamarádů. Pro malé návštěvníky je vždy sestaven program s ohledem na jejich věk a zájmy, který je formou hry zároveň učí novému a základním společenským návykům. Díky maximální kapacitě 10 dětí je možnost velmi individuální a speciální péče o kterou rodiče projeví zájem.

Celebrity Baby




V případě dvou nebo vícedenních pobytů je o děti postaráno non-stop.  Připravuje se vždy čerstvá strava, včetně individuálních požadavků na výživu ze strany rodičů, s nimiž školička intenzivně komunikuje. Samozřejmostí je během pobytů dětí kontakt prostřednictvím e-mailu i telefonicky, aby byli rodiče vždy informováni o aktuální situaci a mohli tak děti v klidu svěřit do rukou CELEBRITY BABY. Za zmínku jistě stojí také skutečnost, že péče v této školičce není důvodem ke ztrátě rodičovského příspěvku, a rovněž ceny jsou za poskytovaný servis velmi přiměřené.

Celebrity Baby„Oproti klasickým školkám je u nás hned několik výhod. Věk dětí není nijak omezen – staráme se i o ty nejmenší děti , pro které existuje jen minimum dobře vybavených zařízení. Obrovskou výhodou je, že u nás děti mohou zůstat přes noc, případně i několik dní. Často tuto službu vyhledávají rodiče, kterým pracovní povinnosti, pobyt v nemocnici, odjezd do zahraničí či jiné životní situace dočasně neumožňují péči o dítě, ale chtějí, aby o něj bylo dobře postaráno a zároveň bylo v kontaktu s dalšími dětmi svého věku,“ dodává paní Vránová.

Zdá se, že se konečně našel někdo, kdo myslí na každém kroku na děti i jejich rodiče, na situace, které život přináší, a které je třeba řešit. Rodiče, kteří nechtějí nebo z nějakého důvodu nemohou své dítě dát do klasické školky, rodiče, kteří nechtějí mít doma chůvu a přejí si, aby se jejich dětem někdo pečlivě, s láskou a odborně věnoval, rodiče, kteří se dostanou do složité životní situace…Ti všichni se konečně mají kam obrátit.
Nezbývá než popřát školičce hodně zdaru a stále více spokojených dětí i rodičů.

Autor: Vlasta Tichá
CELEBRITY BABY



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Už víte, kam poslat nejmenší děti o prázdninách?:

Už víte, kam poslat nejmenší děti o prázdninách?
Už víte, kam poslat nejmenší děti o prázdninách?
Už víte, kam poslat nejmenší děti o prázdninách?
Už víte, kam poslat nejmenší děti o prázdninách?
Už víte, kam poslat nejmenší děti o prázdninách?
Už víte, kam poslat nejmenší děti o prázdninách?
Už víte, kam poslat nejmenší děti o prázdninách?
Už víte, kam poslat nejmenší děti o prázdninách?
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
nádherné izbičky Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Dobrý večer,
musím říci,že ze začátku,po přečtení tohoto článku jsem si myslela to
samé,že je to pro nás cenově nedostupné,ale po přečtení web.stránek jsem
kontaktovala paní Vránovou,jelikož ceny jsou opravdu velmi příznivé až mě to
zaráželo SmajlíkDomluvily jsme se navštěvě,abych já viděla prostředí a můj synek
taky a podle toho,že se dohodneme.Byla jsem opravdu mile překvapená jak
přístupem p.Vránové ke všem dětem tak k prostředí vše přizpůsobené dětem,všude
velmi čisto,jídlo pití všeho dostatek.Opravdu jsem udělala dobře,že jsem tam
zajela můj syn tam hned první den zůstal, nechtěl jet hned domů,našel
si kamarády...Absolvovali jsme již několik pobytů a ted v létě i třeba dvoudenní
pobyty které hotýlek pořádá a vše na jedničku.Synek přijede
spokojený,unavený a krásně spinká a těší se na příště.Opravdu ceny jsou i
poloviční, než které jsem platila příležitostně chůvě která k nám docházela a ta
chtěla 100kc/h což si nemyslím,že bylo hodně. Můžu jen doporučit,když je tam 2dny platím 50kc/h
Obrázek uživatelky
profil
hezký článek,ale jak už napsala weendy cena asi nebudou pro nás obyčejné :(
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles