Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyrob si sama - Stojánek na foto De Luxe

18. 02. 2011 | Vyrob si sama

Vaše oči nevěřícně těkají od nadpisu k fotce a zpět a v hlavě se zjevuje neodbytná otázka : "Co je na tom stojánku tak luxusního?" Milé chytré ženy, je to prosté. Luxusní je použitý materiál. Luxus je exotická dovolená v pětihvězdičkovém hotelu all incluzive.


Luxus je večeře v restauraci, kde číšníci nosí frak a servírují jednohubky na umělecky pocákaném talíři. Luxus je drahý sporťák s potahy z pravé hověziny. Luxus je pořídit si víc než dvě děti. A kaviár... a pochopitelně šampus! Už vidíte ten luxus? Já sice trochu slevila ze svých náročných požadavků a místo původně plánované zátky od Dom Pérignon ročník 2000 jsem použila zátku od sektu nejmenované české značky, vyznačující se slušnou chutí a kvalitním špuntem, ale vám pochopitelně nebráním ve zhotovení dražšího modelu. Pokud je vám to ještě málo luxusní, můžete si hotový stojánek dodekorovat třeba diamanty, či plátkovým zlatem.


Fantazii se meze nekladou. Mimo již vzpomínaný špunt jsem použila ještě silnější měděný drát. Ten je dostatečně masivní, aby byl na stojánku vidět, ale dostatečně měkký, aby se dal dobře tvarovat. Potřebovat budete ještě štípací a ketlovací kleště. A aby toho luxusu nebylo dost, tak luxusní je i rychlost a elegance, s jakou vlastní stojánek zhotovíte. Dokáže to (mimo

bodu 1) i šikovné dítě. Posuďte sami :


1. Zúčastněte se oslavy narozenin, či nového roku a dávejte dobrý pozor, kterým směrem letí rychlý špunt. Rychlého špuntu se rychle zmocněte a dále již oslavujte obvyklým způsobem.


2. Po vystřízlivění si odštípněte jeden kousek drátu dlouhý asi 15 cm a tři kousky dlouhé 7 cm. Delší kousek smotejte do spirály se dvěma závity a konec ohněte v pravém úhlu. Ze zbylých tří kousků vytvarujte tři pokud možno stejné nožičky. Pokud nemáte ketlovací kleště, můžete zkusit drát vytvarovat omotáním kolem tužky. V případě, že použijete stejnou zátku jako já, tak spirálku zabodněte mezi písmeno H a E na vrcholu špuntu. U jiné značky ji zapíchněte doprostřed zátky. Nožičky zapíchněte ve stejných rozestupech po obvodu špuntu.


3. Nakonec mírně vyhněte dopředu střední kroužek spirálky a poupravte nožičky, aby stojánek nekulhal.


4. Do spirálky upevněte oblíbenou fotografii.


5. Luxusní stojánek se svou luxusní fotografií vhodně umístěte ve svém luxusním sídle a od svých luxusních známých přijímejte s noblesou chválu na svůj luxusní vkus.

 

Verča27  - čtenářka

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Vyrob si sama - Stojánek na foto De Luxe:

Vyrob si sama  - Stojánek na foto De Luxe
Vyrob si sama  - Stojánek na foto De Luxe
Vyrob si sama  - Stojánek na foto De Luxe
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
To se ví, jsem numero uno.
Ale Ty taky. Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Verčo, Ty musíš být neskutečný numero, to Ti povím. Tvoje články mě dokáží rozesmát tak, že mě slzy tečou...
Obrázek uživatelky
profil
komentáře k článku. Přiznám se, že rychlost se kterou jsem ho měla napsaný byla taky luxusní.
Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Zajímavá inspirace, stojánek vypadá moc hezky.
Obrázek uživatelky
profil
luxusne sebeironicke, sympaticky clanecek,tleskamSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles