Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Batoh pro prvňáčka aneb jak vybrat ten pravý ořechový?

17. 08. 2016 | Zajímavosti
-Komerční sdělení-

Když máte doma prvňáčka, je u vás doma zřejmě nejčastěji skloňován nový školní batoh. Aby také ne. Batohů do školy je na trhu nepřeberně. Takže vybrat mezi nimi ten pravý „ořechový“, tedy opravdu kvalitní a hezký školní batoh, je někdy vážně tvrdý oříšek.

Školní batohy pro prvňáčky, které naleznete v naší nabídce, mají všechno, co od školního batohu očekáváte. Dostatečný počet jednotlivých přihrádek, kapes a vyztužené dno. Skvělými doplňky a pomocníky jsou také speciální kapsa na láhev s pitím, kapsa na svačinu, pevné a široké poutko. Vaše dítko do svého batohu uloží vše potřebné, a přitom si nebude ničit záda.

batohy pro školáky Stil
Určitě už jste prošli všemožné diskuze a recenze. A teď nějak nevíte, na co se při výběru nového školního batohu zaměřit především. Pevnost a kvalita materiálu, to je alfa omega kvalitního batohu. Nezapomínejte na batoh s anatomicky tvarovanými zády a pevnou konstrukcí. Široké popruhy zase zaručí pohodlné nošení, nebudou dítě dřít a podpoří správný a zdravý vývoj páteře.


Školní batohy Stil pro 1. stupeň toto všechno splňují.

školní batohy Stil



Kupovat nový školní batoh pro vašeho školáka je prostě důležitá věc. Věřte tomu, nebo ne, pro prvňáka je jeho první batoh do školy stejně tak zásadní, jako když jste si vy koupili třeba své první vysněné auto.

Pořiďte mu proto ten nejkrásnější školní batoh pro prvňáčky a slaďte k němu i školní potřeby. Máme penály do školy, boxy a složky na sešity a sáčky na cvičky se stejnými motivy jako má batoh, který jste si vybrali.batohy pro školáky i studenty

Kvalitní školní batohy pro prvňáčky a první stupeň s anatomicky tvarovanými zády s pevnou konstrukcí a dostatečně širokými popruhy napomáhají ke správnému a zdravému vývoji dětské páteře. Námi nabízené školní batohy pro prvňáčky splňují všechny bezpečnostní parametry.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Batoh pro prvňáčka aneb jak vybrat ten pravý ořechový?:

Batoh pro prvňáčka aneb jak vybrat ten pravý ořechový?
Batoh pro prvňáčka aneb jak vybrat ten pravý ořechový?
Batoh pro prvňáčka aneb jak vybrat ten pravý ořechový?
Batoh pro prvňáčka aneb jak vybrat ten pravý ořechový?
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Já si myslím, že aktovky jsou v dnešní době už dávno překonané. A hlavně dnes mají prvňáčci už tolik věcí, které musí nosit, že do aktovky se prostě nevlezou, pokud k nim chcete přidat ještě nějakou svačinu a pití (osobně odzkoušeno). Batoh byl teda jasná volba. Vybrali jsme u Stilu celý set. Batoh sám o době lehoučký, vše se tam krásně vleze a dcerce se moc líbí.
Obrázek uživatelky
profil
My jsme nad aktovku či batohem váhali dlouho, protože mě osobně přijde ten batoh takový skladnější, nicméně po prostudování všech možných materiálů jsem nakonec rozhodla pro aktovku, protože je nejen odlehčená, ale i menší a většinou více upravená pro potřeby malých prvnáčků. Pak jsme dlouho vybírali, jakou objednat (naše kamenné papírnictví jsem zavrhla rovnou – tašky předražené, těžké a výběr téměř nulový), koukali jsme hlavně na váhu, ale i rozměry, protože dcera je hodně drobná, tak aby taška nebyla větší, než ona sama a nakonec jsme vybrali na batohystil.cz krásný set i s penálem a desky. Dcera to dostala v červenci k narozeninám a byla nadšená. A i v praxi obstála, dcera je spokojená.
Obrázek uživatelky
profil
Syn měl batoh se závodním autem, ve třetí třídě se mu do toho všechno vešlo a byl spokojený,batoh moc neváží. Dcera nutně potřebovala tašku s disny princeznami a taška sama o sobě byla tak těžká, když jsme do toho přidali učebnice, kdo myslíte že tašku do školy ráno nosil. ta hmotnost aktovky je u malých školáků určitě důležitá.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles