Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cítíte se po zimě bez energie? Je čas na jarní detox

13. 01. 2017 | Zajímavosti
-Komerční sdělení-

Přes zimu se naše tělo potýká s řadou negativních vlivů, je oslabováno chladným počasím, vystavováno prudkým změnám teplot a tudíž je čas připravit jej na další období. První jarní měsíce proto bývají pro očistu těla nejvhodnější. Zima je obdobím, kdy se tělo musí vyrovnávat s nepříznivými okolními vlivy, je plné toxinů a ty je třeba postupně odbourávat. Jarní očista tak pomůže nejen v boji proti únavě, ale i k celkové spokojenosti. Abyste na celý proces nebyli sami, je dobré mít při ruce detoxikační pomocníky, kteří Vám usnadní spoustu práce. Z nabídky sortimentu KiK si nyní můžete vybrat ze široké škály produktů, se kterými bude jarní očista cestou k vaší plné spokojenosti.

KiK„V případě očisty těla je obecně dobré řídit se jednouchým pravidlem, a sice budu-li svědomitě pečovat o své tělo, vydrží mi po celý život. Jarní detoxikace je prospěšná zejména v boji proti únavě, větší fyzické i psychické odolnosti a vaší celkové spokojenosti.  V našich prodejnách zákazníci aktuálně najdou užitečné produkty, které jim napomohou v cestě za zdravým životním stylem,“ říká Zuzana Procházková z oddělení odbytu v diskontním řetězci KiK.

Začněte s pravidelným pitným režimem


V zimě si obecně dopřáváme poměrně málo tekutin. Na jaře je čas tento prohřešek napravit. Po ránu je vhodné nastartovat metabolismus sklenicí vlažné vody s citronem. Pro zajištění pitného režimu po celý den naleznete ve filiálkách KiK aroma lahve za 79 korun, do nichž lze přidat citrusy, mátu či jiné ovocné směsi a osvěžující nápoj můžete mít při sobě po celý den.

KiKVyměňte zimní jídelníček za pestrou jarní stravu.


Základem veškerého úsilí o zdravý životní styl je pestrá a pravidelná strava. Ideální způsob jak po zimě tělo zásobit vitamíny jsou vydatná ovocná či zeleninová smoothie. V obchodním řetězci KiK pořídíte všestranný robotický mixér za 529 Kč, který vám při jejich přípravě bude užitečným pomocníkem. Vedle těchto energeticky výhodných potravin je podstatné zvýšit i příjem vlákniny. Tu si můžete v podobě cereálií či vloček zahrnout do jídelníčku spolu s jogurtem a zajistit si tak vydatnou a zdravou snídani. V obchodech KiK seženete pohárky na jogurt za 55 korun.

Příznivci pravidelné stravy a domácího vaření ocení i praktické přenosné dózy na potraviny, které nabízí KiK hned v několika velikostech od 45 korun. Pokud si neradi nosíte jídlo s sebou, není nic jednoduššího než si v nich potraviny, určené ke krátkodobé spotřebě, uschovat doma na později.


Malováním proti stresu


Jaro nepřináší pouze očistu těla, ale i mysli. Po zimě je třeba dbát na to, aby byly tyto složky opět v rovnováze. Případný stres, který vám navodilo chladné zimní počasí, můžete odbourat malováním, které se za poslední dobu znovu stalo velkým trendem. KiK nabízí velké množství akrylových barev od 139 korun a další malířské náčiní jako štětce či stojany od 79 korun. Nechte proto volnou ruku inspiraci a uvolněte se při vyjádření vašich uměleckých schopností. Představivosti se v tomto směru meze nekladou.  
KiK












Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Smajlíkobčas tam zajdu.Zítra jdu kolem,juknu tam
Obrázek uživatelky
profil
udělám si procházku do kikuSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles