Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Co takhle krasobruslení?

24. 12. 2009 | Zajímavosti

Sport, který valná většina mužů nesnáší a přímo ignoruje, je krasobruslení. Tento nádherný sport je výhradně doménou žen, ne všech, každá nemá smysl pro krásno a nedokáže ocenit ani náročnost tohoto sportu.

Ty, které nadšeně čekají na tento opomíjený sport, často hledají vysílání přes internet. V novinách si nepřečtou skoro nic, tam se tak akorát někde dole tísní pouze, kdo to vyhrál.

Přitom krasobruslení je obrovsky náročný sport na fyzičku, schopnost uměleckého prožitku. Aktér se musí umět vžít do hudby, která dokáže strhnout i diváky. Kostýmy jsou příšerně drahé. Pokud nemají sportovci, třeba i sebetalentovanější, zámožné rodiče, štědré sponzory a dobrý tým spolupracovníků, je absolutně bez šance se prosadit.

Největším zádrhelem jsou rozhodčí, nepomohly žádné revoluční změny pravidel, stále rozhoduje slavné jméno či národnost, to pak takoví závodníci mohou padat jako zralé hrušky, a přesto mají lepší známky než ti, kteří zajeli své životní jízdy.

Jen ti naši jaksi nezvládají ten psychický tlak. Ve strachu, že by snad mohli vyhrát, na velkých závodech předvádějí všechny chyby, které nepředvedli snad ani v trénincích.

Reakce našich mužských poloviček: „Jak se můžeš, prosím tě, dívat na takovou blbost? Vždyť je to všechno na jedno brdo!“ Někteří neváhají použít i nepěkná slova, že je to sport b……, zkrátka vůbec nedokáží ocenit tu krásu, rychlost, úžasné krokové pasáže.

To my ženy sice brbleme nad výroky rozhodčích, ale to je asi tak všechno.

Když se chce bavit žena, musí mít svůj televizor, jinak se nevyhne poslouchání hloupých komentářů na svou adresu.

Někdy se smíří s tím, že jde její druhé já spát, mnohdy raději ustoupí, aby její miláček nešel raději do hospody.

Takových rozporuplných sportů bychom našli víc. Pokud nejde náhodou o olympijskou medaili, to se většinou obětují - sice s hloupými poznámkami, ale přece jen usednou k televizi - i naše silné polovičky. Vždyť těch nadějí zas tolik nemáme.

Kdo je tedy vlastně tolerantnější? Pokud nemá každý vlastní televizor, většinou žena raději ustoupí. Buď žehlí prádlo, plete, nebo si čte knížku, aby pán tvorstva nešel raději do hospody.

 

Zdenka58 – čtenářka

Chytrážena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
mama to rada pozerala
Obrázek uživatelky
profil
hlavne u televize......kdyz je mistrovstvi
Obrázek uživatelky
profil
fotbal, hokej a teď i krasobruslení...Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Je to o toleranci.Manžel se dívá semnou na krasobruslení a nemístně nekomentuje.Každý sport má něco dosebe a nemá na to každý
Obrázek uživatelky
profil
U předchozích dvou článků jsem se hezky zasmála a musím souhlasit. Fotbal je děsně pomalý a nudný. Hokej to je jiná Smajlík . Musím se ale zastat "pánů tvorstva". Toho mého by ani nenapadlo mě vyhánět od televize nebo mít nemístné poznámky, když se dívám na krasobruslení Smajlík .
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles