Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dopisy z dětských domovů Ježíškovi

30. 11. 2011 | Zajímavosti
Za pár týdnů jsou tu vánoční svátky. Udělejte veselejší Vánoce dětem z dětských domovů. Rozdávejte radost dětem společně s nadací Naše dítě prostřednictvím tradičního vánočního projektu Dopisy Ježíškovi. Pomůžete splnit vánoční přání téměř pěti stům dětí ze čtrnácti dětských domovů z různých míst České republiky.

Vánoční strom letos zdobí více než 470 dětských přání a tajných snů. Dopisy Ježíškovi najdete v předvánočním období od 18. listopadu do 20. prosince 2011 v prostorách obchodního centra Europark v Praze Štěrboholy. Stačí, když si vyberete konkrétní přání a zakoupíte dětem některý z vysněných dárků, který přinesete zpět pod vánoční strom. Dárky před Štědrým dnem slavnostně zabalíme a rozvezeme do všech čtrnácti dětských domovů.

Dopisy z dětských domovů JežíškoviDopisy dětí z dětských domovů Ježíškovi jsou už řadu let srdeční záležitostí přední české zpěvačky Heleny Vondráčkové. Ta je dlouhodobě patronkou nadace Naše dítě a zároveň patronkou tohoto oblíbeného vánočního projektu. Letos se opět můžete těšit na její pěvecké vystoupení spojené s autogramiádou. V OC Europark Praha Štěrboholy se osobně s Helenou Vondráčkovou můžete setkat v sobotu 3. prosince 2011 od 14.00 hod.

Přání dětí z dětských domovů letos podpoří řada dalších známých osobností. Těšit se můžete na televizní rosničku Radku Kocurovou nebo herečku Markétu Hrubešovou. Zábavný program s jejich osobní účastí si nenechte ujít v OC Europark Praha Štěrboholy v sobotu 17. prosince 2011 od 14.00 do 17.00 hod.

„Vánoce jsou citlivým obdobím pro každého z nás a jsem ráda, že nezapomínáme na děti, které žijí v dětských domovech bez láskyplného rodinného zázemí. Moc mě těší, že mě nadace Naše dítě oslovila k účasti na Dopisech Ježíškovi. Neváhala jsem a také jsem si vybrala jedno z dětských přání, které jsem splnila. Snad tento vánoční dárek vykouzlí šťastný úsměv,“ říká moderátorka Radka Kocurová.

„Plnit přání dětí z dětských domovů je krásným vyjádřením lidské sounáležitosti. Všichni víme, že každé dítě si zaslouží šťastnou a spokojenou rodinu, což je bohužel v mnoha případech velmi těžké. V předvánočním čase přijďte a společně s námi vyjádřete podporu opuštěným dětem alespoň tím, že jim splníme jejich vánoční přání, která se dají splnit snadno,“ říká ředitelka Zuzana Baudyšová z nadace Naše dítě.
 
Nadace Naše dítě oslavila letos svoji plnoletost. Pomáhá týraným, zneužívaným a opuštěným dětem již osmnáct let. Dlouhodobě podporuje desítky dětských domovů a pomáhá hradit volnočasové a vzdělávací aktivity opuštěných dětí. „Děkujeme všem laskavým lidem, kteří přijdou zakoupit vánoční dárek pro děti z dětských domovů prostřednictvím projektu Dopisy Ježíškovi,“ dodává ředitelka nadace Zuzana Baudyšová.


Zdroj: Nadace Naše dítě

Alena B.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Dopisy z dětských domovů Ježíškovi:

Dopisy z dětských domovů Ježíškovi
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !