Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

FOR FAMILY 2010 - soubor veletrhů pro celou rodinu, příležitost pro všechny

22. 02. 2010 | Zajímavosti

Soubor veletrhů pro bydlení, rodinu a volný čas FOR FAMILY je stálicí nejen v portfoliu pořádající společnosti ABF, ale rovněž v hledáčku stále rozšiřující se obce návštěvníků. Kompaktnímu celku zahrnující pětici veletrhů vévodí vlajková loď veletrhu FOR FAMILY 2010, již 17. veletrh bydlení FOR HABITAT.


Spolu s ním se na výstavišti PVA v Letňanech 18. – 21. března 2010 sejdou 4. veletrh zahradní architektury nábytku a techniky FOR GARDEN, 6. veletrh potřeb pro děti FOR KIDS, 4. veletrh pro plnohodnotný aktivní život FOR SENIOR a  3. veletrh cestovního ruchu FOR TRAVEL. Spektrem nabídky 700

vystavovatelů i očekávanou návštěvností 40 000 tak zde vyrostl fenomén, který již nemůže žádný prestižní subjekt z oborů, jichž se FOR FAMILY dotýká, jednoduše ignorovat.


A čím si návštěvníky získá FOR KIDS?


veletrh

Po úspěšném pátém ročníku se čeká rovněž zvýšený zájem vystavovatelů z

oblasti služeb pro děti: jazykových školek, zájmových středisek i např. center volnočasových aktivit pro celé rodiny. Nicméně nosným pilířem veletrhu FOR KIDS pro rok 2010 zůstanou tradičně společnosti nabízející potřeby pro děti - od hraček, přes kočárky, dětské a těhotenské oblečení až po sportovní potřeby.




Pro malé i velké je zajištěn bohatý doprovodný program


Kromě prezentace v rámci expozic mají vystavovatelé možnost představit své produkty přímo na podiu v rámci doprovodného programu. Zde budou jako v předchozích letech probíhat také vystoupení dětí z Domu dětí a mládeže hl. m. Prahy a prevenční program Městské policie.


Připravujeme i tradiční soutěž pro nejmenší návštěvníky Dětská tvář veletrhu, jejíž výherce získá krásné a hodnotné ceny. Zejména maminky ocení fungování dětského koutku se zajištěným odborným dohledem, zázemím pro kojící, potřebami pro přebalování, ohřívačkami na láhve a spoustou hraček. Mezi atrakcemi nebude chybět ani oblíbený skákací hrad.


Zdroj: For kids.cz


Simbelmine
ChytrýŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !