Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nejdůležitější je najít pevný životní postoj

22. 09. 2011 | Zajímavosti
Věštkyně Marta z Věštírny Květy Fialové se zabývá diagnostikou pomocí kyvadla.
Díky této metodě radí klientům zejména v případech, kdy jsou na životní křižovatce. Karty jí pomáhají v lidech objevovat skryté schopnosti nebo nové možnosti. Jak se dostala k samotnému věštění?


Věštění se v mé rodině dědí a to ze strany mého táty. Už když jsem byla malá a viděla babičku, jak různě „čaruje“, tak mě to hodně zajímalo. Pak tragicky zemřela a své zkušenosti v magii mi nestačila předat. Pokračoval v tom můj otec, který mě hodně naučil. Je to můj Merlin.

Pro začátek něco o tobě. Co tě vlastně v dětství nebo dospívání navedlo na duchovní cestu?

kartářka MartaByla to moje rodina. Jak jsem již řekla, nejdřív jsem něco pochytila od babičky a pak od svého otce. Pak jsem měla velké štěstí potkat ženu, která se stala mojí velkou přítelkyní, ale také duchovním učitelem. Za to jsem ji moc vděčná. Mám kolem sebe spoustu duchovních přátel, setkáváme se na různých seminářích, kde se duchovně stále zdokonaluji za pomocí meditací.

Co se vlastně s kyvadlem dá zjistit? Na co se tě můžeme zeptat přes kameru a telefon, když pracuješ s kyvadlem?

Nejčastěji se klienti ptají, kdy najdou práci. Taky se ptají, zda a kdy najdou svého životního partnera. Dále se mě ptají, jak na tom budou po finanční stránce a na kolik procent si polepší. Ženy se často ptají, kdy otěhotní. Hodně jsou v kurzu nemovitosti, zdali určitá osoba prodá svůj dům nebo byt. Také dělám diagnostiku nemocí, kde zjišťuji u klienta jeho problémy. Je toho hodně, na co se můžete zeptat. Kyvadlem se dá zjistit skutečně dost.

V čem ti pomáhají tvé zkušenosti? Co pro lidi provádíš nejčastěji, nebo ráda?

Mé zkušenosti mi pomáhají v tom, že se „napojím“ na klienta a vidím - ale také vnímám - jeho pocity, a co ho trápí. Co ho brzdí, blokuje, aby se rozhodl správně. Jsem moc ráda, když zavolá a řekne, že jsem mu pomohla jeho problém vyřešit. K mé práci jsem začala dělat automatickou kresbu, při které vidím, kde má klient zablokované čakry. Pak pracuji na jejich odblokování. Odezva je hodně velká a klienti znovu volají, abych se podívala na jejich rodinu, jak jsou na tom její další členové.



Dá se za pomocí kyvadla určit diagnóza třeba u mezilidských vztahů? Jak se nalézá vhodné řešení?

Kyvadlo odpoví, jak na tom určitý vztah je, například zdali je tam láska nebo jen povinnost ve vztahu zůstávat. Určí se nám to v procentech. Vhodné řešení, jak nadále pokračovat ve vztahu, hledám v kartách. U mezilidských vztahů je velmi důležitá komunikace. Je hodně žen, které se cítí vedle partnera jako poustevnice. Pokud to jde, tak svůj život prožívejte s radostí, myslete na sebe a pusťte do svého srdce světlo lásky.  

Můžeme pomocí výkladu karet druhému ukázat, kterou cestou se má na své další životní cestě dát?

Karty ukáží nebo doporučí vaší životní cestu. Člověk by se ale měl sám rozhodnout, jakou cestou se dát, co vlastně nejvíc chce. Je to váš osud a vy ho můžete změnit. Proto říkám: „Žij a nepřežívej“.

Čím nejlépe pomoci osobě, která prožívá partnerskou krizi? Pamatuješ si na nějaký případ, kdy jsi pomohla opravdu účinně?

kartářka MartaMěla jsem klientku, která žije v manželství 12 let. Její manžel začal tuto ženu podvádět. Přišla na to náhodně. Manžel se nechtěl přiznat, pak ale „kápnul božskou“. Když řekl manželce důvod nevěry, tak tomu nechtěla věřit. Během našeho rozhovoru si žena uvědomila, co dělá ve svém manželství špatně. Byla prostě mamina, která se stará o rodinu a sama na sebe nemyslela. Za dva měsíce zavolala, že si s manželem uvědomili, že chtějí být spolu… Manželská krize se urovnala. Už tím, že se mnou mohla hovořit o tom, co opravdu pociťovala, ji hodně pomohlo začít svůj život vidět jinak.

Čeho vlastně ve věštění chceš dosáhnout? Jaký je tvůj cíl na tvé životní cestě?

To opravdu není lehká otázka. Chtěla bych vejít do podvědomí široké vrstvy lidí. Mým cílem je prožít proces pomáhání lidem a při tom se stále vzdělávat. Tím cílem tedy není nějaký bod nebo horizont. Je to cesta. Je to cesta, která je užitečná pro všechny ty, kteří potřebují pohladit, povzbudit, poradit, ukázat směr. Je to také cesta, která zejména duševně pomáhá i mně.

Děkuji za rozhovor a přeji hodně úspěchů a zázraků na vaší cestě.
David Ašenbryl


Přečtěte si další rozhovor s kartářkou Martou z Věštírny Květy Fialové. Věštkyně Marta se zabývá diagnostikou pomocí kyvadla, automatickou kresbou a vykládáním karet. Jak se s kyvadlem pracuje? Jak se dostala k samotnému věštění?

Dne 22. 9. 2011 můžete využít on-line bezplatnou poradnu pod tímto článkem - v čase: 12-16 hodin:

(před a po tomto datu/čase na vaše dotazy již odpovídáno nebude - dotazy vkládejte jen v tento čas !!!!!!!!!!!!!)


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Nejdůležitější je najít pevný životní postoj:

Nejdůležitější je najít pevný životní postoj
Nejdůležitější je najít pevný životní postoj
Nejdůležitější je najít pevný životní postoj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
má úžasný postoj k životu
Obrázek uživatelky
profil
Já nic,SmajlíkSmajlík Co se dá dělat Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Dobrý den paní Marto,
za výklad mockrát děkujiSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Milá Martaamel,
moc Vám děkuji za výklad! Cítím k Vám i na tu dálku důvěru a veliké sympatie, a i když jsem si občas karty vykládala sama, potřebovala jsem se asi ujistit o tom, jak to vidí odborník, tedy Vy! Vím, že karty jen naznačí cestu a možné řešení, konečné rozhodnutí ale vždy záleží na nás.
Děkuji moc!
Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Děkuji všem za Vaše ohlasy a přeji Vám, ať se radujete i z maličkostí. Žijeme jen jednou!
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles