Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Setkání s tajemnem a magií. Už brzy v Lysé nad Labem!

7. 07. 2011 | Zajímavosti
Mezi 14. a 17. červencem 2011 proběhne festival v Lysé nad Labem. Setkáte se tam s námi se všemi, oblíbenými věštci Věštírny Květy Fialové. Naší hvězdou je však Noor, která už taky v Lysé něco zažila, i tento rok pro vás má několik přednášek a překvapení. Vždy je s lidmi ráda naživo, stejně jako po telefonu.


Noor, co se ti vybaví, když se řeknou slova: festival věštění a Lysá nad Labem?

První, co se mi vybaví je spousta květin, barev a vůně koření a dřevin. To jsou kulisy, ve kterých Věštírna loňského roku založila stavební kámen festivalu, který se, jak doufám, stane tradicí léta. Stali jsme se součástí výstavy Květy, která krásně naši práci doplňuje nejen příhodným názvem, ale i svým zaměřením.  A popravdě, moc se těším na to, že se po několik dní uvidím s kolegy věštci, popovídáme, dáme kávu, probereme věci profesní, i ty ryze lidské.


Co očekáváš od tohoto ročníku, který bude probíhat na výstavišti v Lysé mezi 14. a 17. červencem?

NoorTěším se na setkání s lidmi, kteří festival navštívili již loňského roku. Řada z nich je nyní klienty Věštírny, takže vývoj jejich životních příběhů mohu i nadále sledovat. Prostě mám zpětnou vazbu mimo jiné i o tom, jak se naplňují věštby a prognózy nastíněné v kartách. Těším se na nové návštěvníky, přednášky a samozřejmě na své vlastní účinkování. Letos jsem si připravila několik snad zajímavých témat, hovořit budu třeba o rodinných konstelacích, terapeutické metodě, která pracuje s nápravou rodinných vazeb. V rámci této přednášky chci zapojit do práce i posluchače, postavíme si konstelaci planet, která nastane v tolik diskutované datum 23. 12. 2012. Účastníci konstelace si tak mohou na vlastní kůži prožít "pocity" vesmírných těles v tento den a sami usoudit, jak to s námi Vesmír vlastně myslí. A na sobotní odpoledne pozvu návštěvníky na rituál smíření se Zemí, zabubnujeme si, zatančíme, a věnujeme své mateřské planetě vzkaz síly a podpory.

Myslíš, že je to právě teď nějak potřeba?

O tématu rituálu jsem přemýšlela velmi dlouho. Řada z nás si nemohla nepovšimnout zvýšeného počtu přírodních katastrof a živelných projevů jako jsou zemětřesení, záplavy, požáry a sucha. Mnoho lidí tvrdí, že se nám planeta "mstí" za to, jak moderní člověk zachází s přírodou a jejími zdroji. Nemyslím si, že Země je mstivá. Jen se brání, snaží se přežít a vyrovnat síly. A pokud je člověk škůdce, je možné že v tomhle boji o život občas i prohrává. Proto jsem zvolila rituál s názvem Smíření, potažmo odpuštění, uznání, uzavření mírové dohody.

Jak se ti na festivalu v Lysé nad Labem jako zástupkyni
Věštírny Květy Fialové líbilo v minulosti?

Moc. Setkání s živým člověkem, živoucí duší je nenahraditelné. Nejen pro věštce, prostě pro lidskou bytost. Lidé by neměli být sami.



Jaké to je, setkat se s lidmi naživo a mluvit s nimi z očí do očí, když je znáš hlavně po telefonu a skrze kameru? Pamatuješ si na nějaký příběh, historku?

Energie ducha nezná hranic. Proto výklad neovlivní to, jestli člověk sedí při výkladu vedle vás, nebo kilometry daleko ve svém obývacím pokoji. Ale já jsem kontaktní člověk, mám ráda lidskou blízkost, možnost podat si s klientem ruku, dívat se mu do očí a usmát se na něj. Jedna roztomilá historka se mi stala. Dáma, která mne kontaktovala v minulosti po telefonu a nevzpomněla si na mé jméno, hledala "tu paní s černými nehty a s tím krásným kocourem, jak leží vždycky před kamerou". No, našly jsme se.

Zmiňme se trochu o zákulisí. Co si myslíš o věštcích z jiných věštíren, které na festivalech potkáváš, ať už v Lysé, Holešovicích, nebo Českých Budějovicích?

Co si budeme povídat, v každé profesi se najdou lidé různí. Skvělí, báječní, řadový, dělní a také odpad. Ale málokteré povolání je tak vyhraněně hodnoceno. Když vám jednotlivý kuchař v restauraci pokazí oběd, nenapadne vás tvrdit, že kuchaři nic neumí a měli by jít radši mazat koleje. Ale špatná pověst jednoho kartáře je často příčinou zarputile negativního hodnocení celé téhle branže. Pro mne jsou tihle lidé kolegy, ne konkurenty. Mnozí pracují podobně, mnozí úplně jinak. Ale to nevadí, každé zboží má svého kupce, každá služba svého zákazníka, i kdyby jen jednoho. Lidé kladou otázky nejrůznějšími způsoby a jazyky, proto je dobře, že i odpovědi je možné nabídnou v mnoha formách a provedeních. Podstatné je jen to, aby forma obsahovala pravdu. Ta je jen jedna, ale můžeme k ní dospět velmi rozdílnými cestami.

Věštkyně NoorVěštírna Květy Fialové má vždy nějaké překvapení na konec a dárek pro diváky. Třeba volnou pozvánku k rituálům hojnosti nebo lásky. Jak to proběhne tento rok?

Vezeme s sebou bubny, bubínky, znělá dřívka, chrastítka a zvonky. K rituálu jsem pozvala kamarády muzikanty z hradecké kapely Alibabaś Rose, kteří zabubnují a naučí nás i jednoduchý rytmus, abychom vytvořili co největší rytmické hudební těleso. Každý může nabídnout Zemi i svou osobní "oběť", třeba sbírání odpadků v parku, třídění odpadu, rozhodnutí používat ekologických čisticích prostředků, nebo pravidelnou modlitbu. Nápadům se meze nekladou. To nejdůležitější je NĚCO udělat.


Pokud se na festival do Lysé nad Labem nemůžete vydat, stále je možnost k nám zavolat. Třeba i Noor. Naši věštci jsou připraveni na telefonu a kameře, aby si s vámi popovídali o vašich problémech. Naživo sice uvidíte, kdo se vám líbí, po telefonu ale zase budete mít intimitu vašeho domova. Výhody má obojí, tak si zvolte!


Rozhovor s astroložkou Noor pro Chytrou ženu napsal David Ašembryl.


Dne 7. 7. 2011 můžete využít on-line bezplatnou poradnu pod tímto článkem - v čase: 12-16 hodin:

(před a po tomto datu/čase na vaše dotazy již odpovídáno nebude - dotazy vkládejte jen v tento čas !!!!!!!!!!!!!)



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Milá paní Zuzano, moc děkuji za odpověď. Trochu jste mi přidala optimismu. Už je to dost náročné. SmajlíkSmajlíkDĚKUJI
Obrázek uživatelky
profil
Ještě chvilku vydržte, situace se bude pomalu zklidňovat. Procházíte hodně náročným obdobím, ještě chvilku, ale opravdu jen chvilku to bude drsnější, ale pak už se situace uklidní a Váš život se začne měnit k lepšímu.Držím pěstí a uvidíte za měsíc touhle dobou už budete mít veselejší myšlenkySmajlík.
Obrázek uživatelky
profil
Zkuste být se známou více v kontaktu a hodně se jí připomínejte, část peněz by Vám měla vráti poměrně brzy. Nebraňte se tomu, že nepůjde o celou částku, bude to lepší pro ni i pro Vás.Vím, že se cítíte zklamaná, ale ona se tolik nevymlouvá, je pro ní těžké Vám to vrátit.
Obrázek uživatelky
profil
Doufám, že se na Vás dnes dostalo a přeji krásnou noc. Za 14 dní jsme zpět.Smajlík Míša
Obrázek uživatelky
profil
moc děkuji za odpověď, ty štěňata mě předpovídal myslím pavelšaman, naštěstí mu to ale nevyšloSmajlík a můžu se zeptat, jaké rozhodnutí? Čeho se to asi týká? děkuji Markéta
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles