Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tajemství krémového sýru Philadelphia

28. 11. 2013 | Zajímavosti
-Komerční sdělení-

Krémový sýr Philadelphia je jedním z nejznámějších termizovaných sýrů na světě. Než se inspirujete chutnými recepty ve Philly menu, které každý týden nabízí nové a nové varianty jak připravit jednouché a lahodné menu pro přátele nebo rodinu, poodhalte jeho historii a tajemství jeho jedinečné chuti.

Píše se rok 1872 a v New Yorku americký mlékař William Lawrence  objevuje taje prvního termizovaného sýru v Americe. Obliba tohoto sýru se rozrůstá do všech stran, a proto není žádným překvapením, že o osm let později se objevuje pod charakteristickou značkou Philadelphie. Název krémového sýru byl vybrán nejen podle známého města, ale především proto, že město jako takové bylo považováno za symbol čistoty a pokrmů vyznačujících se vysokou kvalitou. Sýr byl na trh dodáván ve fóliovém obalu pod jménem firmy Empire Company. Rok 1903 přináší značce další změnu, a to především takovou, že podnik kupuje společnost Phenix Cheese Company of New York. Významným datem v historii značky se stává i rok 1974, kdy se společnost slučuje s podnikem Kraft Cheese.

krémové sýry PhiladelphiaCharakteristické vlastnosti si sýr uchovává po celá léta. Jsou jimi jemnost a výtečná krémová chuť. I ty si značka Philadelphia zachovává kdy se v roce 1974 na trhu objevují ochucené variace delikátního sýru. Sedmdesátá léta dvacátého století přivádí Philadelphii do období velké expanze. Začíná ve Velké Británii. Lahodný krémový sýr je představen i v Německu, kde se začne vyrábět v místní továrně ve Fallingbostelu. Philadeplhia se o čtyři roky později začíná vyrábět ve Venezuele  rozšiřuje se výroba i v Mexiku. Gastronomický odrazový můstek si vytváří roku 1971 i v jižní slunné oblasti – Itálii.  A odtud se později rozšiřuje do dalších evropských zemí.

Všestranné využití

Sýr je ideálním pomocníkem v kuchyni při vaření i pečení. Při výrobě je zaručeno, že se nepoužívají žádné konzervanty, jedná se tedy o stoprocentně přírodní produkt. Kuchaři, kuchařky i cukráři používají tento sýr při přípravě slaných i sladkých pokrmů. Poslouží skvěle i jako základ pro chutné tradiční omáčky. Cheesecake je považován za světově známý zákusek. Ale aby byl Cheesecake vyroben podle zvyklostí a daných  receptur a dosáhl správné konzistence a lahodné chuti, je třeba ho vytvořit přímo z termizovaného sýru Philadelphia. Dezerty s přidaným tvarohovým sýrem jsou pak lehčí a lahodnější.

krémové sýry PhiladelphiaNyní je krémový sýr distribuován do  devadesáti čtyř zemí po celém světě. Výrobek se tak řadí mezi známe produkty, které si uchovávají prvotřídní kvalitu po celé generace.

Sýr Philadelphia si na českém trhu získává stále více příznivců. Objevuje se v několika příchutích, klasické Philadelphia Original nebo odlehčené Philadelphia Light. Dále je sýr Philadelphia dostupný ve variantách s bylinkami nebo fetou a okurkami. Pro děti a milovníky sladkých variant nabízí sýr Philadelphia příchuť  Milka. Philadelphia Milka v sobě skrývá kombinaci jemné chuti kvalitní čokolády s nadýchaným sýrem typu cream cheese.

Více informací, inspiraci a mnoho skvělých sladkých i slaných receptů
naleznete na www.philly.cz/menu

krémové sýry Philadelphia


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Tajemství krémového sýru Philadelphia:

Tajemství krémového sýru Philadelphia
Tajemství krémového sýru Philadelphia
Tajemství krémového sýru Philadelphia
Tajemství krémového sýru Philadelphia
Tajemství krémového sýru Philadelphia
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Mám jich 7 a jsem ráda,někdy se nedaří!Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
tak to máte fakt štěstí, já 4.
Obrázek uživatelky
profil
11 spokojenost Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
10. 12. 2013 09:58 Sebrán "Ozdoby" za 2 bodů
10. 12. 2013 09:53 Sebrán "Ozdoby" za 2 bodů
10. 12. 2013 09:49 Sebrán "Ozdoby" za 2 bodů
10. 12. 2013 09:43 Sebrán "Ozdoby" za 2 bodů
10. 12. 2013 09:32 Sebrán "Ozdoby" za 2 bodů
10. 12. 2013 09:28 Sebrán "Ozdoby" za 2 bodů
10. 12. 2013 09:22 Sebrán "Ozdoby" za 2 bodů
10. 12. 2013 09:15 Sebrán "Ozdoby" za 2 bodů
10. 12. 2013 09:10 Sebrán "Ozdoby" za 2 bodů
10. 12. 2013 09:05 Sebrán "Ozdoby" za 2 bodů
10. 12. 2013 09:01 Sebrán "Ozdoby" za 2 bodů
Obrázek uživatelky
profil
15SmajlíkSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles