Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Viber a Modrý koník se spojily, aby uživatelkám nabídly nové možnosti komunikace

7. 06. 2019 | Zajímavosti
-Komerční sdělení-

Modrý koník, jeden z nejpopulárnějších portálů pro ženy a matky v České republice a leader ve své kategorii na Slovensku a Viber, jedna z předních komunikačních aplikací, spojily síly, aby uživatelkám nabídly nové možnosti komunikace. V rámci spolupráce Modrý koník uvádí na Viberu svou vlastní sadu samolepek, která obsahuje 16 originálních vizuálů maskota portálu, modrého koníka Mikyho. Ten je zobrazen v nejrůznějších náladách a zažívající celou škálu emocí.

Samolepky jsou k dispozici pro všechny uživatele Viber od dnešního dne. V rámci spolupráce je také spuštěn Mikyho chatbot, který uživatelkám poskytne přístup k relevantním tématům a zodpoví jejich otázky.

„Jsme velice rádi, že můžeme oznámit spolupráci s Modrým koníkem pro Českou republiku i Slovensko. Všechny maminky a budoucí maminky nyní mají další možnosti, jak spolu komunikovat a jak se dostat k dalším zajímavým informacím. Samolepky jsou obecně velmi populární a věříme, že Mikyho samolepky budou velkým hitem mezi uživatelkami portálu,“ řekla Daniela Ivanova, ředitelka pro Business Development, Viber pro střední a východní Evropu.

Viber a Modrý koníkPopulární samolepky Modrý koník připravil v češtině i ve slovenštině, aby si na svoje přišly maminky z portálu ModryKonik.sk i ModryKonik.cz. Kromě samolepek vyvinul Modrý koník ve spolupráci s Viberem chatbota Mikyho, který bude informovat budoucí maminky o tom, co se děje v jejich těle a jak se vyvíjí jejich miminko. Zároveň jim bude posílat zajímavosti z koníka a postupně s uživatelkami interaktivně komunikovat a zabavovat je třeba i kvízy.

„Na Modrém koníku vznikají skutečná přátelství. Jelikož jsou ale maminky od sebe často velmi daleko, mohou komunikovat přes Viber a teď si také vyměňovat nálepky s Mikym, který jim bude každý den připomínat, že jsou součástí přátelské komunity, kde si uživatelky navzájem pomáhají a podporují se. Věříme, že se jim budou nálepky líbit a vyzkouší také našeho chatbota, který jim kdykoli rád odpoví,“ říká spoluzakladatel a ředitel Modrého koníka Peter Vidovič.

Viber a Modrý Koník

Spolupráce dvou silných značek


Obě společnosti plánují dlouhodobou spolupráci. Pro obě značky je to způsob, jak rozšířit svou uživatelskou základnu. „Spolupráce dvou silných značek má smysl pro posílení pozic obou společností na českém i slovenském trhu. Vzájemným partnerstvím společnosti dají uživatelům další důvod, proč zůstat věrnými našim produktům – aplikaci Viber a webovému portálu Modrý koník,“ dodal Peter Vidovič.

Tato spolupráce může mít pozitivní vliv i na účinnost reklamy, kterou si klienti obou společností kupují, neboť s posílenou pozicí značek se zvětšuje také dosah a efekt jejich komunikace.

O platformě Rakuten Viber

V Rakuten Viber spojujeme lidi. Bez ohledu na to, kdo jsou nebo odkud jsou. Naše celosvětová uživatelská základna má přístup k řadě funkcí, jako jsou individuální rozhovory, videohovory, skupinové zasílání zpráv, novinky a diskuze se svými oblíbenými značkami a celebritami. Našim uživatelům zajišťujeme bezpečné a svobodné prostředí pro sdílení svých emocí.
Rakuten Viber je součástí Rakuten Inc., světového lídra v oblasti elektronického obchodu a finančních služeb. Jedná se o oficiální komunikační kanál týmu FC Barcelona a oficiálního partnera pro rychlé zasílání zpráv a volání týmu Golden State Warriors.
Připojte se k Viber ještě dnes a užijte si nejlepší komunikační zážitek na světě!


Připojte se ke komunitě Viber Czech Republic Community
a získávejte zprávy o Viber novinkách jako první!




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
« Předchozí   1   2   3   4   5   6  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
09. 06. 2019 22:57 Sebrán "Jídlo" za 2 bodů
09. 06. 2019 22:52 Sebrán "Jídlo" za 2 bodů
09. 06. 2019 22:48 Sebrán "Jídlo" za 2 bodů
09. 06. 2019 22:43 Sebrán "Jídlo" za 2 bodů
09. 06. 2019 22:37 Sebrán "Jídlo" za 2 bodů
09. 06. 2019 22:34 Sebrán "Jídlo" za 2 bodů
09. 06. 2019 22:29 Sebrán "Jídlo" za 2 bodů
09. 06. 2019 22:24 Sebrán "Jídlo" za 2 bodů
09. 06. 2019 22:19 Sebrán "Jídlo" za 2 bodů
09. 06. 2019 22:14 Sebrán "Jídlo" za 2 bodů
09. 06. 2019 22:06 Sebrán "Jídlo" za 2 bodů
09. 06. 2019 22:01 Sebrán "Jídlo" za 2 bodů
09. 06. 2019 21:56 Sebrán "Jídlo" za 2 bodů

Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
tuto otázku jsem měla takéSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Otázka kde se nachází bowlingové dráhy? A odpověděla jsem že v Sport baru Horal.Tady je okopírovaný text ze stránek. V hotelu Horal se nachází dvě bowlingové dráhy, které jsou součástí Sport baru Horal. Dalo mi to špatná odpověď. Jsem ráda že už soutěž končí.
Obrázek uživatelky
profil
hotovo
Obrázek uživatelky
profil
ještě jeden a dost
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles