Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bystrozraký slepému nevěří aneb Miki vzkazuje ...

14. 01. 2009 | Zvířátka

Miki je náš nový chlupatý pacient. Když mu hrozila slepota, majitelé jej odložili.. tak jako se odkládá zbytečná nefunkční VĚC.

 

Ale protože mu jeho osud nešel pod fousky, zapřel se a rozhodl se, že to nevzdá. Poloslepý a šílený, podvyživený a k smrti vyděšený svým naléhavým hláskem křičel na celou ulici. A ono zrovna mrzlo; bylo mu zima, bylo mu ouvej… A tak je teď tady. A těší se, že až se vyléčí, bude moci opět laškovat s těmi, kteří jej budou mít rádi. 

 

A tak by Miki všem budoucím majitelům, přátelům a páníčkům rád něco vzkázal: „Prosíme, nevybírejte si nás pouze očima. Chápeme, že barva srsti, tvar čumáčku či velikost uší je to první, co vás na nás zaujme. Nebo vám prostě bílá kočka lépe ladí k barvě vlasů než černá… Chápeme, že váš výběr záleží pouze na vás. A my občas nemáme odpovídající image - zvláště tehdy, kdy jsme se ocitli napospas divnému stvoření, kterési hrdě říká Člověk a které nám tolik ublížilo. Pak se vás marně snažíme zaujmout tou svojí nevinnou kočičí duší, která není vidět na první pohled… mňoukáme, že na vás tady, právě tady čekáme ... a vy nic!

 

bystrozraký MIKIProsíme vás tedy, až nás poprvé spatříte, naslouchejte našemu vnitřnímu předení, napojte se třeba jen na několik vteřin na naši kočičí vlnu. Zkuste to. A buďte bez obav, máme vám co říci, přestože naše ouško je možná právě natržené a naše srst nevábná. S vaší pomocí se z nás mohou stát opět ti, kterými jsme byli, než se nám stalo neštěstí. Pokud se rozhodnete nám pomoci, nečekejte finanční odměny – nemáme je kde vzít. Snad vás lépe potěší naše navrácená důvěra, oddanost a čistá zvířecí láska, kterou vás zahrneme."

 

Chcete pomoci Mikimu k uzdravení? Chcete zpříjemnit život dalším kočičím pacientům a přispět na jejich léčbu či stravu? Ne, nechceme abyste pomáhali jen tak, víme, jaká je doba a že málokdo má financí nazbyt. Proto si dovolujeme nabídnout Vám možnost spojit příjemné s užitečným. Udělejte si radost a pořiďte dárek sobě nebo svým blízkým!

 

 

Nyní máme v péči 63 dospělých koček, 6 koťat ve věku 7 měsíců a 10 koťat

ve věku 3 měsíců. Tento stav se samozřejmě neustále mění a velice nás mrzí, pokud z důvodu plné obsazenosti nemůžeme pomoci dalším. Pomozte tedy Vy, kteří toužíte po chlupaté nádheře, vrnivé radosti a zvířecí oddanosti. Vždyť každý živý tvor si zaslouží být ošetřen, když mu není dobře, mít plnou misku dobrého jídla, když cítí hlad a mít kolem sebe vždy někoho, kdo jej bude respektovat, chránit a dávat mu prostor pro jeho kočičí život…

 

 

A jelikož ani my nestojíme s rukama složenýma za zády a pouze neřečníme, snažíme se naše působiště neustále zvětšovat a vylepšovat. Proto stavíme nové apartmány pro naše svěřence. V jakém stylu jsou apartmány budovány, můžete shlédnout na našich webových stránkách.

 

 

Za každou Vaši pomoc velice děkujeme!

 

 

 

Alena Rašková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Smutný příběh kočičky a nezodpovědných majitelů. Nevím jak může někdo odložit zvíře, jen kvůli tomu, že mu hrozí slepota. Určitě se kočička dostane do dobrých rukou, kde ji budou mít rádi a né ji brát jako nefunkční věc.
Obrázek uživatelky
profil
krásná kočička, snad brzy najde páníčky.
Obrázek uživatelky
profil
Kočky mám ráda ale jsem na ně bohužel alergická. Ale jednou až si budu pořizovat pejska, tak si ho chci vzít z útulku...Jsou tam krásná zvířátka, jen prostě měli smůlu na majitele blbce (slušněji řečeno)
Obrázek uživatelky
profil
mačky mám veľmi rada a keby som mohla, pomohla by som každému opustenému zvieratku, ktoré nájdem na ulici.či psovi, či mačke alebo inému...ale to by ma naši už asi vyhodili z domu...raz som našla malú mačku a teraz máme doma 5 mačiek Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles