Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sladký psí život pro kočku

11. 06. 2009 | Zvířátka
I pejskové a kočičky se musí v naší domácnosti cítit dobře. Jsou přece jejími právoplatnými členy. Proto bychom na ně neměli při vybavování bytu zapomínat. Utvořte jim pohodlný pelíšek na ležení a příjemný koutek na stravování. A na čem mají ležet? Z čeho mají jíst? Objevili jsme pro vás doplňky se zajímavými designy pro vaše zvířecí miláčky. Inspirujte se a udělejte jim i sobě radost.

Každá domácnost, ve které se nějaký ten domácí mazlíček vyskytuje, se mu chtě nechtě musí přizpůsobit. Zvířata by měla cítit ve vašem domě pohodlí a bezpečí. Je jen otázkou času, kdy se stanou plnohodnotnými členy vaší rodiny a vy si bez nich nedovedete svůj život představit. Přizpůsobte jim tedy vybavení bytu tak, aby vyhovovalo jim i vám.

Zvířata v našich domácnostech jsou občas jako malé děti. Odstraňte proto z nižších poliček cenné předměty, u nichž hrozí, že by se mohly rozbít a zničit. Promyslete si délku závěsů a záclon. Kočky se rády baví tím, že na ně skákají a šplhají po nich.

Jak jim usteleme, tak si lehnou

Sladký psí život pro kočkuV dnešní době jsou k dostání různé druhy podložek a pelíšků, a to jak speciálně pro kočky, tak i pro psi. Abyste zvolili správně, dejte pozor na rozměry. Dalmatin se například těžko uvelebí v pelíšku pudla. U koček je výběr jednodušší, jejich velikost se zásadně neliší. Nemáte-li ovšem doma tygra nebo pumu. Pokud si chcete s výběrem ulehčit práci, zajeďte do obchodního domu IKEA, kde mají oddělení pro domácí mazlíčky a seženete tam všechno možné od pelíšků, přes hračky, věšáčky na vodítka až po misky. Výhodou není jen to, že nakoupíte vše pod jednou střechou, ale i to, že všechny tyto výrobky mají pěkný design, jsou jednoduché a vkusné. Zapadnou vhodně do vašeho bytu a nenaruší jeho ráz.

Chcete-li ale poskytnout svým miláčkům něco jedinečného, zaměřte se na nákupy ve specializovaných obchodech a zverimexech. Tam seženete speciální pelíšky z nylonu, ale i dalších na dotek příjemných materiálů, které nejsou náročné na údržbu. Omyvatelný a navíc antialergení povrch je velmi odolný. Nevsakuje vodu, odpuzuje špínu a nepohlcuje zápach. Díky tomu zajistí, že bude vaše zvířátko hajat jako v bavlnce a u vás bude vždy čisto. Náplň pelíšků se liší. Často ji tvoří malé polystyrenové kuličky, které dobře drží tvar a přizpůsobí se poloze ležícího. Pelíšků je na trhu velká řada, takže se nemusíte obávat, že byste nesehnali takový, jaký by se vám líbil. Většinou si můžete zvolit i barevnou kombinaci. Především by vám mělo ale jít o pohodlí.

Bez jídla to prostě nejde

Jídlo je důležitou součástí každého dne nejen nás, ale i našich zvířátek. Proto je nezapomínejte pravidelně krmit a dávat jim vodu. Aby jim lépe chutnalo, kupte jim hezké misky. Takové vyrábí například firma Koziol. Jsou roztomilé, Sladký psí život pro kočkubarevné, plastové a dobře podle nich poznáte, která je vaší kočičky a která vašeho pejska, protože jsou označeny. A ne jen tak ledabyle. Nápisy už nejsou v módě. Tyto misky jsou označeny malými figurkami pejska nebo kočičky. Rozlišeny jsou také svou velikostí – kočičí má v průměru 16 a psí 21 centimetrů.

Toto je jen malá část toho, co můžete pořídit vašim zvířecím miláčkům a jak jim můžete poskytnout příjemné domácí zázemí. Vyrazte na nákupy a oživte svou domácnost! Určitě to za to stojí. Neoceníte to jen vy! Odměnou vám budou rozzářené oči vašeho pejska nebo kočičky.

Zdroj: Spotřebiče.cz

Lydias
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
ked natrafí na dobrú rodinku
Obrázek uživatelky
profil
Ale pěkný článek a obrázekSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
u nás je to jinak.jak peskovi ustelu jeho pelíšek,tak se na to vyprdne a lehne si stejně do naší posteleSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles