Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Roman Tomeš zažije v seriálu Slunečná chvilky hrůzy

13. 02. 2020 | Televizní tipy
Tony si zažil svoje. Okusil vězení, vyhrabal se z průšvihů a klid našel až na Slunečné. Jenže minulost nemůžete nikdy nechat spát, vždy vás dožene. A to Tony pozná v dalším díle seriálu Slunečná. Po boku mu ale bude stát Eva Burešová coby Týna a zachrání mu život.

Rozbil se mu mobil a potřeboval peníze na nový. Tony se tak rozhodne půjčit si peníze u lichvářů, a ti samozřejmě chtějí vše i s úroky zpět, a to hned. Dluhy se neodpouští, a když nemáte čím zaplatit, tak si to s vámi vyřídí i ručně. „Když jsem četl scénář, tak jsem se na to moc těšil a jsem rád, že se má představa shodla s představou pana režiséra,“ přizvává Roman Tomeš, který si tak užil akční natáčení. Monokly, rozbité rty a podlitiny vykouzlili na hercově tváři maskéři.

Roman Tomeš zažije v seriálu Slunečná chvilky hrůzyPak už přišla na řadu ta horší část. „Lichváři totiž vypustí na Tonyho bojového psa a ten mu má dát za vyučenou. Točili jsme to asi tři hodiny, byla pěkná zima, pršelo a v lese to nebylo dvakrát přívětivé,“ vzpomíná na natáčení herec, který strávil několik hodin v mokré trávě a s promáčeným oblečením. Byl to jeden z náročnějších obrazů. Po třech hodinách, kdy toho měli všichni dost a těšili se do tepla, tak v poslední chvíli zazmatkoval i hlavní čtyřnohý hrdina. „Bylo to už opravdu dlouhé a scéna, kdy je pes vypuštěn, ale hrdinka Týna mu vstoupí do cesty, aby mi nic neudělal, se zvrtla,“ popisuje s napětím Roman Tomeš své blízké setkání s pitbulem.

„Pes byl zmatený, a místo toho, aby přiběhl v klidu k Evě Burešové, tedy k Týně, protože ona to se zvířaty umí, začaruje ho a je z něj poslušný beránek, tak se rozběhl mým směrem. Docela jsem se bál, ležel jsem na zemi, blížil se ke mně štěkot, vrčení a na malý okamžik jsem opravdu myslel, že se mi zakousne do krku.“ Vše nakonec dopadlo dobře – trenérka stačila psa odvolat a vše se podařilo natočit podle scénáře. A za to byla ráda i Eva Burešová. „Prošla jsem takovým malým školením a pečlivým seznámením. Všechny scény s Aragornem jsem točila já, bez kaskadérky, ale kolem sebe jsem samozřejmě měla lidi, kteří by v čas zasáhli, kdyby cokoliv.“

Jakmile bylo natočeno, všichni si oddechli a ze psa byl zase kámoš. „Jsem milovník psů, doma máme dva a jsou to zlatíčka. I když je pravda, že kdysi jsme doma měli boxera, který pokousal mé bratry, a tak jsme ho museli dát pryč. Bohužel,“ prozrazuje herec.

Co se nakonec stane s bojovným pitbulem a jakým způsobem Týna Tonyho zachrání? A co když se do toho všeho ještě přimotá Janek? Rozuzlení se diváci dozví už ve čtvrtečním pokračování seriálu Slunečná na televizi Prima.

Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Roman Tomeš zažije v seriálu Slunečná chvilky hrůzy:

Roman Tomeš zažije v seriálu Slunečná chvilky hrůzy
Roman Tomeš zažije v seriálu Slunečná chvilky hrůzy
Roman Tomeš zažije v seriálu Slunečná chvilky hrůzy
Roman Tomeš zažije v seriálu Slunečná chvilky hrůzy
Roman Tomeš zažije v seriálu Slunečná chvilky hrůzy
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !