Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Romantické wellness pobyty v Hotelu TOMMY

2. 02. 2010 | Vaše tipy

Ať už jste čerstvě zamilovaní, slavíte novomanželské líbánky nebo 20 let od výročí svatby, udělejte radost Vám i Vašemu partnerovi či partnerce a přijeďte prožít láskou naplněný víkend do Hotelu TOMMY.


Rodinná atmosféra v netradičním prostředí


Nechte se ponořit do několika královských dní absolutní relaxace, které pro Vás připravil Hotel TOMMY– congress & relax center v Náchodě na Babí. Nově zrekonstruovaný hotel je jedním z nejvyhledávanějších hotelů v mezihoří Krkonoš a Orlických hor. Vaši cestu do pohádkové a turisticky zajímavé oblasti Kladského pomezí přivítá atmosféra rodinného hotelu.


Hotel TOMMY– ta správná volba!


vyrivkaPřijměte naše pozvání do příjemných a zcela originálních interiérů našeho hotelu. Právě na Vás zde čekají luxusně zařízené pokoje s nádechem zámeckého prostředí. V rustikální restauraci Vás budeme hýčkat vynikajícími specialitami pana šéfkuchaře a Vaše chuťové pohárky pohladí mistr cukrář jedinečným domácím dezertem.


Božský odpočinek


V hotelovém wellness centru se můžete oddávat nekončícímu odpočinku, kdy celou řadu wellness procedur Vám doporučí diplomovaný hotelový masér. K dispozici jsou Vám krytý bazén s protiproudem, balzámem na duši Vám bude relaxační koupel ve vířivé vaně whirlpool a samozřejmě nesmí chybět celá škála relaxačních masáží.


Maséři Vás budou rozmazlovat medovými, aromatickými či reflexními masážemi. Náročnějším nesmíme odepřít masáže lávovými kameny a zejména ženy uvítají antistresové indické masáže hlavy. Novinkou našeho wellness centra je hydromasážní vana pro aromatické či bylinné koupele ve dvou a nejen v zimních měsících jistě přivítáte finskou saunu.


Wellness ROYAL aneb soukromé královské dýchánky pro dva


relaxDokonale romantická chvíle prožitá ve dvou… Překvapte svůj protějšek a dejte mu tou nejkrásnější cestou najevo, jak moc Vám na něm záleží. V uzavřeném prostředí relaxační zóny se jen Vy dva můžete oddávat královskému odpočinku a harmonizaci těla. Během dvou hodin si postupně vychutnáte božskou hydromasáž, voňavou koupel a pobyt ve finské sauně. Komplex těchto procedur přinese Vám i Vašemu protějšku neskonalé blaho!


Při koupeli si můžete užívat romantickou atmosféru při svíčkách, kterou doplní láhev sektu a Vaše chuťové pohárky pohladí sýrové políbení z kuchyně (talíř s variací sýrů). Na závěr Vám připravíme hebké župany, ve kterých se můžete přenést do hotelového pokoje a vychutnat si prožitek tohoto nevšedního romantického zážitku.


Výlety do pohádkových míst


Po vynikajícím odpočinku by byl hřích nenavštívit krásy regionu Kladského pomezí, neboť snad jen v tomto koutě naší země můžete na několika málo kilometrech najít tak bohatou a pestrou nabídku výletů. Ty budou tvořit pomyslnou třešinku na dortu a vy už při samém příjezdu zjistíte, že nejen do Hotelu TOMMY, ale do Kladského pomezí se vždy budete rádi vracet…


Vyzkoušejte některý z našich pobytů:


• Valentýnské políbení v Hotelu TOMMY
• Jarní prázdniny
• Prodloužený víkend pro ženy
• Ve službách Jejího Veličenstva
• Romantický víkend pana "Amora"


Zdroj: Hotel TOMMY.com


Simbelmine
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Romantické wellness pobyty v Hotelu TOMMY:

Romantické wellness pobyty v Hotelu TOMMY
Romantické wellness pobyty v Hotelu TOMMY
Romantické wellness pobyty v Hotelu TOMMY
Romantické wellness pobyty v Hotelu TOMMY
Romantické wellness pobyty v Hotelu TOMMY
Romantické wellness pobyty v Hotelu TOMMY
Romantické wellness pobyty v Hotelu TOMMY
Romantické wellness pobyty v Hotelu TOMMY
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
ale aj tam je krásne
Obrázek uživatelky
profil
chodím do wellnessu na štrbské pleso do Borovice a je tam úžasne
Obrázek uživatelky
profil
Asi by mě lákal pobyt,ve službách Jeho veličenstva...Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Zajímavý tip.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles