Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rozhodla jste se podnikat? Poradíme vám, jak založíte firmu lusknutím prstu

17. 12. 2017 | Finance
-Komerční sdělení-

Patříte mezi ženy, které dostaly skvělý nápad a sklidily s ním zasloužený úspěch? Pokud jste se rozhodly založit firmu, ale nevíte, jak na to, odpovědi najdete v následujícím článku.

Podnikání je cestou k nezávislosti


Každá žena se dostala se ke svému podnikání jiným způsobem. Některé se pro něj rozhodly v zaměstnání, kde nabraly potřebné zkušenosti, a nakonec šly vlastní cestou. Jiným se nápad na byznys rozležel v hlavě na rodičovské dovolené. Ať je to, jak chce, jedno mají společné. Nebály se zariskovat, osamostatnit a založit společnost. Vyšlo to. A vy to zvládnete také.

Rozhodla jste se podnikat? Poradíme vám, jak založíte firmu lusknutím prstuŽeny, které se vrhly na vlastní byznys


Podívejte se například na kosmetickou firmu Mary Kay, kterou v USA založila slavná Mary Kay Ash a v současné době je z ní jedna z nejoblíbenějších značek kosmetiky. Ale nemusíme rozhodně chodit až za oceán. V České republice vytvořila v roce 2008 Darina Ermisová první kabelku během svého rizikového těhotenství. Nemohla tehdy chodit po obchodech, a tak si kabelku ušila sama. Měla s ní úspěch a šila dál. Dnes má vlastní zaměstnance a pod značkou Dara Bags vyrábí originální kabelky, peněženky nebo pánské brašny, které prodává přes e-shop a v kamenném obchodě v Praze.

Zakládání s. r. o. může být snazší


Podnikání samozřejmě vyžaduje určitou odvahu. Hodně žen se ale zastaví hned na začátku, protože mají strach už ze samotného založení společnosti. Česká republika má poměrně zdlouhavý proces založení s.r.o. Stojí to spoustu času, energie, a hlavně si musíte prostudovat zákony o obchodních korporacích. Součástí je i výběr banky, u které otevřete firmě účet a složíte na něj základní kapitál. Potřebujete také živnostenské oprávnění a u notáře musíte sepsat zakladatelskou smlouvu a následně čekat na zápis do obchodního rejstříku. Celý proces trvá zhruba měsíc, dá se ovšem urychlit.

Firmu nemusíte zakládat samy


Pokud nemáte nikoho, kdo by vám se zakládáním společnosti s. r. o. pomohl, obraťte se na Simply Office. Tým této firmy se začal vytvářet již v roce 2004. Svým klientkám pomáhají založit nově vznikající společnost a urychlit tak start nových projektů. Podporují také několik nadací, jako je Světluška, Centrum Paraple nebo nadace Dobrý Anděl. Od roku 2012 se specializují na prodej ready made společností a zakládání firem na klíč. Abyste se lépe rozhodly, která z těchto dvou služeb pro vás bude vhodnější, pojďme si je podrobněji představit.

S ready made společností přijdete k hotovému


Ready made společnost je již založená firma, která nemá žádné závazky ani pohledávky. Jak je to možné? Byla založena čistě za účelem dalšího prodeje, čeká tedy pouze na svou novou majitelku. Základní kapitál je splacený, firma má vyřízenou veškerou dokumentaci a figuruje v obchodním rejstříku. Ke společnosti si můžete objednat i různé nadstandardní služby jako například tichého společníka, který nese tíhu rizika podnikání spolu s vámi. Cena ready made společnosti začíná na 10 900 Kč a za firmu jednáte již za 24 hodin.

Máte jasno, ale potřebujete pomocnou ruku?


Firma na klíč je pro podnikatelky, které mají jasno, jak by měla jejich společnost vypadat, ale potřebují pomoct s jejím založením. Na dohodnuté schůzce jednoduše nadefinujete všechny své požadavky a Simply Office se už postarají o všechny dokumenty a běhání po úřadech. Společnost si můžete nechat založit za 9 900 Kč. Je to jednoduché. Tak už zahoďte všechny výmluvy, proč nemůžete rozjet vlastní firmu, a začněte podnikat hned teď.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kroj