Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rozhovor s hercem filmu BOBULE - Kryštof Hádek

14. 04. 2008 | Úspěšní lidé
Co jste si řekl, když jste poprvé přečetl scénář?
Poprvé jsem dostal scénář někdy v květnu či červnu loňského roku. Mně se to strašně líbilo. Byl to takový letní příběh, který by se opravdu mohl stát. Četl jsem to strašně zaujatě.

Umíte si představit takového typického podvodníka?

Víte, že jo. S režisérem Tomášem Bařinou jsme si kolikrát říkali, jak takový podvodníček vlastně může vypadat nebo se chovat. Jestli má tiky, nebo          se různě ošívá, když chodí do toho Parlamentu. Neměl jsem pocit, že by mi  ta role byla šitá na tělo.

Musel jste při hraní své role hodně improvizovat?

BOBULETak občas. Někdy jsme si při natáčení řekli, zda by to nebylo lepší tak či onak. Když se nám to nezdálo, tak jsme se raději drželi původní verze, tedy té ze scénáře.

Co Vás při natáčení nejvíce bavilo?

Mě nejvíce bavilo, když byla pauza a mohl jsem si sednout mezi vinice a koukat do té krásné moravské krajiny. Ale u samotného natáčení mě bavilo všechno. Jo, bylo toho někdy moc naráz . Prostě to bylo hektické, ale snažil jsem se. Nejvíc mě bavilo, když jsme jezdili tou kačenou. To jsme měli kameru na autě a jen jsme jezdili sem a tam. To bylo super.

Co Vás  při natáčení nebavilo?
Ani nevím. Mě to bavilo všechno. Někdy mi vadily ty interiéry, že tam je vydýchaný vzduch a je tam vedro od těch lamp. Pak líčení na obličeji a potíš se. Jinak nebylo co by mě nebavilo. Rád na to vzpomínám.

Čím Vás natáčení filmu Bobule obohatilo?

No, nečekal jsem, že zažiji dvouměsíční mejdan. To se nikdy nestalo. A čím mě to obohatilo? Poznal jsem spoustu zajímavých lidí jako je Lubomír Lipský nebo Václav Postránecký. To jsou lidi z branže od kterých se můžeme učit.

Jak na Vás působila Morava?

Co se týče Moravy, tak tam jsem se taky hodně přiučil. Když jsem pozoroval místní vinaře jak jdou po té hierarchii. Nejdříve opíjejí producenta, scenáristu, režiséra pak herce a nakonec vlastně všichni skončí ve sklípcích.

Kryštofe, na co byste nalákal diváky, aby přišli na film Bobule?
Víte, já jsem ten film vlastně ještě celý neviděl. Ale můžu říct, že je to příjemná letní komedie s příběhem, který by se klidně mohl stát. Je tu i romantika a neteče tam žádná krev. Doufám, že lidi, kteří budou odcházet z kina budou mít dobrý pocit a budou příjemně naladěni.


Děkujeme za rozhovor.


Navštivte také oficiiální webové stránky nového českého filmu BOBULE.



Zdroj: Bioscop

ZUZI
ChytráŽena.cz






Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Jsem ráda že se mu na MORAVĚ líbilo a film je suprSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles