Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Rozhovor s Liborem Boučkem nejen o druhé řadě Pevnosti Boyard

25. 09. 2017 | Úspěšní lidé
Oblíbená soutěž Pevnost Boyard se na obrazovky vrací s druhou řadou. Prvními vyzyvateli byli Martin Dejdar, Matěj Dejdar, Martin Zounar, Ivana Jirešová a Jitka Nováčková. Nechybí tradiční moderátor Libor Bouček a v roli otce Fura Jan Rosák.

Rozhovor s Liborem Boučkem:


Těšil jste se na návrat na pevnost Boyard?

Na Boyard jsem se těšil, je to vlastně takový návrat na tábor. Změní se „děti“, co sem přijedou, ale my vedoucí zůstáváme stejní, takže už tady máme zakopaný flašky, který vykopeme, otevřeme a vzpomínáme. Ale na druhou stranu pochopitelně musíme myslet na diváka, proto jsme do této sezóny přinesli spoustu nových disciplín a Boyard bude rozhodně jiný, než byla první sezóna.

Rozhovor s Liborem Boučkem nejen o druhé řadě Pevnosti BoyardČeši si tady vloni udělali dobrou vizitku, jak vás letos francouzský štáb přijal, pamatovali si nás?

Pamatujou si, protože nikdy neviděli tak brunátního člověka, který v rekordním čase dokáže zdolat tolik schodů, což jsem byl já, takže oceňujou můj sportovní přístup a moji atletickou připravenost a moje výkony. Vědí, že budu schopný podat ještě lepší výkon. Je tu vlastně ještě takový souboj moderátorů ze všech zemí, kdy se měří čas a já jsem zatím na průběžném druhém místě a oni chtějí, abych letos porazil jejich domácího moderátora, a já do toho dám maximum a myslím si, že zhruba při natáčení šesté epizody ten rekord udělám, protože už mám úplně fantastický lýtka a ten rekord prostě trhu.

Na co se můžou diváci těšit?

Já si troufám tvrdit, že například milovníci animovaných seriálů, kde jsou barevné postavičky v elastických kostýmech, uvidí spousta zajímavých osobností z České republiky právě v těchto kostýmech a budou se ti lidé potýkat s lepidlem. Zároveň mi přijde, že Francouzi, kteří chystají pevnost Boyard, tak trošku přitvrdili pravidla. Je to náročnější, dá se říct, že fakt to pro, kteří sem letos dorazili, bude daleko komplikovanější získat peníze pro dobrou věc.

Budou letos v pevnosti nové disciplíny?

Víc než třetina jsou úplně nové disciplíny, protože pevnost Boyard je dynamická celosvětová show, takže je jasný, že diváci, kteří si to hledají na dalších stanicích po celém světě, tak chtějí pořád něco nového. Takže Francouzi každý rok připraví tak jednu třetinu nových věcí.

Pro tebe jako moderátora je letošní sezóna jednoduchá, protože už víš, do čeho jdeš, nebo naopak náročný, protože potřebuješ vymyslet něco navíc?

Mám také nové disciplíny, ale hlavně pevnost jsou ti, kteří sem přijedou soutěžit, točíme spoustu dílů, takže vždycky se musí člověk připravit nově a čerstvě. Co se týká schodů, na kterých uběhám kilometry, tak ještě pořád nezavedli eskalátory, což jsem jim vloni doporučil, takže ještě pořád je to fyzicky náročný. Znova jsem si to změřil a je to zhruba 9 kilometrů za den, 33 pater.

Těšíš se na letošní soutěžící?

Je tady v současný době náš nejlepší hokejista, který hraje NHL, který což je pro mě úplně neuvěřitelný, tak dokázal se sem dostat a bojovat pro svoji nadaci Jakub Voráček, to že je tady je jako kdyby sem přijeli Argentinci a byl tady Lionel Messi, tak toho já si strašně vážím. Zároveň jsou tady dvě ikony, protože Pavel Trávníček hrál v naší nejúspěšnější pohádce a přesto, že už by si mohl úplně v pohodě užívat klid, tak přijel sem a přijal tu výzvu. To samé platí i v případě Dády Patrasové, to je neskutečné, že je tady.

Tím to ale nekončí. Je tady olympijský vítěž, mistr světa, světový rekordman v desetiboji Roman Šebrle, u něho se to dalo očekávat, protože je tváří televize Prima. S ním je tu i jedna z našich letošní největší nadějí na mistrovství světa v atletice v Londýně Zuzana Hejnová, tahle skvělá sportovkyně je tady taky.

Co se týká zábavy, já jsem rád, že konečně dorazil i muž, který tady měl být v každém díle, vždy cílí za vítězstvím, kterého obdivuju za vervu a optimismus a to je Martin Dejdar, kterého diváci poprvé uvidí ve společnosti jeho syna Matěje, mladý nadějný hokejista, takže tohle rodinné spojení je unikátní. Pak se ještě můžou diváci těšit na Matěje Rupperta, Kryštofa Michala, Sebastiana, tři představitelé úplně odlišných hudebních žánrů. Jsou tady i nádherný holky, královny krásy.


Druhou řadu Pevnosti Boyard sledujte v sobotu ve 20.15 na Primě!


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Rozhovor s Liborem Boučkem nejen o druhé řadě Pevnosti Boyard:

Rozhovor s Liborem Boučkem nejen o druhé řadě Pevnosti Boyard
Rozhovor s Liborem Boučkem nejen o druhé řadě Pevnosti Boyard
Rozhovor s Liborem Boučkem nejen o druhé řadě Pevnosti Boyard
Rozhovor s Liborem Boučkem nejen o druhé řadě Pevnosti Boyard
Rozhovor s Liborem Boučkem nejen o druhé řadě Pevnosti Boyard
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !