Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rozhýbej tělo s Looney Tunes!

9. 02. 2009 | Novinky
V Kinder Překvapení nyní můžete najít novou sérii Looney Tunes Active! Nové figurky vás vylákají na skateboard, na brusle i na fotbal. Looney Tunes jistě dobře znáte z televize, ale pokud si přece jen nejste jistí, zde je malé připomenutí:

Looney TunesKanárka Tweetyho jistě znáte jako mazlíčka mírumilovné babičky.. Kanárek si pořídil skatepark a den co den trénuje na skateboardu. Ve volném čase si pak protáhne kosti při fotbale.

Looney TunesKocour Sylvester Tweetyho ale stále stíhá, a proto se i tentokrát rozhodl být kanárkovi na blízku – při fotbale. Myslíte, že se dokáže trefit do míče? Kdyby ne, vsadil ještě jedno želízko do ohně, a to surfování.

Looney TunesKačer Daffy vždy platil za toho, kdo má pusu plnou řečí. Kocour Sylvester by vám ale potvrdil, že jeho nejsilnější stránkou je surfování. Aby ne, vždyť na moři si může tlachat dle libosti.

Tasmánský čert Taz toho naopak moc nenamluví. Zato má ale spoustu energie a své superrychlé tělo nyní protahuje na kolečkových bruslích. Hlavně, že je fofr!

Looney TunesBugs Bunny by mohl vyprávět, že Tazovi na bruslích lze jen těžko stačit – občas si spolu vyjedou. Bugse nikdo nepřeveze, ovšem pouze pokud není v dosahu Lola, to pak i Bugs ztrácí hlavu.

Looney TunesLola Bunny miluje míčové hry a ráda hrává na hřištích, kde bruslívá Bugs. Má mrštné pohyby a umí být vychytralá, i když si občas mezi pánským osazenstvem Looney Tunes připadá sama.

Looney TunesYosemite Sam má proklatě rychlé kolty a ještě rychlejší píšťalku. Pokud by někdo měl rozhodovat o fair play, je to rozhodně Sam.


Tak neváhejte a seznamte se se sérií Looney Tunes Active! uvnitř vajíček Kinder Překvapení! Více informací na www.kinderprekvapeni.cz .


ZUZI
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !