Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Rybí legendy Jakuba Vágnera - Kongo

4. 09. 2014 | Televizní tipy
Výprava do nebezpečné země za hrozivou gigantickou tygří rybou. Pořad Rybí legendy Jakuba Vágnera - Kongo připravili J. Vágner a J. Vomáčka.

Jakub Vágner, dobrodruh, extrémní cestovatel a rybář je držitelem mnoha světových rekordů a všeobecně uznávaným odborníkem na lov rybích gigantů. Vyráží na nebezpečné expedice do exotických krajů naší planety, aby posunul hranice rybolovu na další úroveň. Loví ryby, které jsou často spíš přízrakem a legendou. Tentokrát přijel do Konga s pořadem Rybí legendy Jakuba Vágnera – Kongo a měl před sebou životní výzvu ulovit v majestátní řece Kongo gigantickou tygří rybu.

Rybí legendy Jakuba Vágnera - KongoPřijel do země, která je třetí největší zemí Afriky, v současnosti však patří mezi nejchudší a zároveň nejnebezpečnější země celého světa. Žijí zde jedovatí živočichové, hrozí nákazy, domorodci jsou obzvlášť nedůvěřiví. Návštěvník se musí ve všem spoléhat jen na sebe, musí si poradit i s lodí, jejíž motor je prapradědeček snad všech motorů v Kongu. I tohle může ohrozit expedici i životy účastníků.

Gigantickou tygří rybu
je těžké spatřit, natož pak ulovit. Je to dokonalý predátor se zuby ostrými jako žiletky. Předcházejí ji ty nejhorší pověsti, kanibalismus, útoky na člověka. Pomůže Jakubovi setkání s lidmi v místní vesnici, najde v tomto nebezpečném světě svědky, kteří se někdy s gigantem setkali? Pokud v kraji chcete lovit, musíte se ohlásit u místního náčelníka, přinést dary a přijmout i jeho pohoštění. Získal si chlapec z Čech důvěru domorodců? Uvidíte v pořadu Rybí legendy Jakuba Vágnera – Kongo.

Rybí legendy Jakuba Vágnera – Kongo můžete sledovat 4. 9. 2014 od 20 hodin na ČT2!


Zdroj: Česká televize
Foto: Multisonic


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Rybí legendy Jakuba Vágnera - Kongo:

Rybí legendy Jakuba Vágnera - Kongo
Rybí legendy Jakuba Vágnera - Kongo
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !