Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Ryby - roční horoskop na rok 2017

25. 12. 2016 | Horoskopy

Ryby (20.2. - 20.3.)


Milé Ryby, je před vámi náročný rok, který vám přinese mnoho nového. Naučíte se lépe nakládat se svojí energií i časem a posílíte svoji obezřetnost. Horoskop vám radí, zaměřte se především sami na sebe, své vlastní schopnosti a snažte se rozvíjet přirozený talent, který v sobě máte. To ostatní - štěstí, úspěch a pocit naplnění přijde samo!

Ryby

- roční horoskop na rok 2017



Zdraví

Vaše znamení je jedno z nejcitlivějších z celého zvěrokruhu. Jste fyzicky i psychicky křehčí, proto si udělejte čas jen pro sebe. Napětí a problémy můžete očekávat během května a v první polovině června, podpořte svůj organismus vitaminy. Prospívají vám vodní aktivity a sporty a milujete slunce. Delší dovolenou si dopřejte v srpnu či v září, pokud možno u moře, které je pro vás velkou vzpruhou. Najděte si nějakou aktivitu, která vás budete naplňovat radostí – tanec, jóga apod, a podpoří pozitivní rozvoj vaší osobnosti.

Láska a vztahy

Po celý rok mohou být partnerské konstelace napjaté, na místě je opatrnost. Příliš si idealizujete svého partnera a necháte si od něho mnohé líbit. V červnu a červenci raději neprobírejte s partnerem nic zásadního, mohli byste silných slov i rychlých rozhodnutí v budoucnosti litovat. Jste-li delší dobu nezadaní, více než dříve pocítíte potřebu mít ve své blízkosti člověka. Optimální dobou pro nový vztah jsou jarní měsíce, neboť vyzařujete určitý druh magnetismu. Nebojte se lásky a mějte srdce otevřené!


Znáte dobře svého partnera? Vyzkoušejte náš Partnerský horoskop


Práce a kariéra

S příchodem nového roku možná zjistíte, že práce už vás nenaplňuje tak, jako dřív. Horoskop předpovídá, že budete mít nejednu šanci to změnit. Zvažte však pečlivě, jestli vám změna pracovního místa či pozice stojí za všechna rizika. Měli byste počkat až na jarní měsíce. Měsíc březen je nejlepším měsícem v roce, kdy máte možnost rozhodovat o své profesní budoucnosti, otevřít se novým nápadům, informacím i kontaktům. Naopak ke zvýšené pozornosti radí hvězdní poslové během srpna, kdy můžete zažít nedorozumění nebo pochybení. Buďte proto pozornější než kdykoliv jindy. Komplikovanějším měsícem může být i říjen, snažte se ve své profesi být co nejpečlivější, jen tak předejdete případným problémům.

Peníze

Z finančního hlediska bude pro Ryby rok 2017 složitějším, pravděpodobně vás vaše lehkomyslnost v uplynulém roce dovedla do finančních potíží. Co nejdříve se zbavte všech dluhů a udělejte si pořádek v majetkových záležitostech. Neodkládejte věci, které je nutné řešit a nepouštějte se do žádných finančních spekulací a pochybných nabídek snadného výdělku, nedopadlo by to dobře. Posláním Ryb je pomáhat druhým, to ale neznamená, že pomůžete a půjčíte peníze každému, kdo se na vás obrátí. Vzpomeňte si, kolikrát jste se již zmýlili.

Hvězdy vám radí!

Milé Ryby, přestaňte při každém, i malém nezdaru utíkat do svého vysněného světa. Nebojte se postavit tváří tvář realitě a naučte se žít dneškem. Buďte sami sebou, pokuste se zbavit roztěkanosti myšlenek a zaujměte pevnou pozici.


Ryby - horoskop na rok 2017

Horoskopy pro tento týden:

Váhy (23.9.-22.10.) 
Beran ( 21.3.- 20.4.)
Býk (21.4.-20.5.) 
Blíženci (21.5.-22.6.) 
Rak (23.6.-22.7.) 
Lev (23.7.-22.8.) 
Panna (23.8.-22.9.) 
Štír (23.10.-21.11) 
Střelec (22.11.-20.12.) 
Kozoroh (21.12.-20.1.) 
Vodnář (21.1.-19.2.) 
Ryby (20.2.-20.3.) 


Roční horoskop na rok 2017:

Roční horoskop na rok 2017 - Beran

Roční horoskop na rok 2017 - Býk

Roční horoskop na rok 2017 - Blíženci

Roční horoskop na rok 2017 - Rak

Roční horoskop na rok 2017 - Lev

Roční horoskop na rok 2017 - Panna

Roční horoskop na rok 2017 - Váhy

Roční horoskop na rok 2017 - Štír

Roční horoskop na rok 2017 - Střelec

Roční horoskop na rok 2017 - Kozoroh

Roční horoskop na rok 2017 - Vodnář

Roční horoskop na rok 2017 - Ryby



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !