Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Ryby - roční horoskop na rok 2018

1. 01. 2018 | Horoskopy

Ryby (21. 2. - 20. 3.)


Milé Ryby, rok 2018 vám přinese především pozitivní situace, budete poměrně snadno proplouvat životem a nemusíte se obávat žádných nepříjemných změn. Zaručen je i váš osobní růst, nebudou vám chybět dobré nápady a nouzi nebudete mít o kreativitu a množství inspirace. Ale pozor, „neusněte na vavřínech“ a uchovejte si svou skromnost. Věnujte se sebevzdělávání a nezapomeňte na klid a odpočinek. Nová energie, která s rokem 2018 přichází do vašeho života, vás může také inspirovat k tomu, abyste vyzkoušeli nové věci, nebo se odhodlali ke změnám ve vašem životě. Můžete se těšit, rok 2018 bude zajímavý a úspěšný!
 


Ryby

- roční horoskop na rok 2018


Práce a kariéra

Začátek roku 2018 vám přinese nutnou potřebu pracovat obzvlášť usilovně, ale nebojte se, všechny vaše snahy se vám v dlouhodobém horizontu vyplatí. Začátkem roku přijde v oblasti práce překvapivá změna. Posunete se o nějaký ten stupeň výše a někdo vám dá velkou důvěru. Budete velmi produktivní, ale budete mít tendenci nakládat si toho na sebe příliš mnoho. Mnohé úkoly tak nezvládnete splnit v termínu. Pozor, aby vás to nezastavilo ve vaší kariéře. Snažte se dělat vaši práci svědomitě a věnujte dostatek pozornosti detailům, abyste nemuseli dělat všechno znovu. Některé z vás čeká nabídka lepší práce, ale než dáte v zaměstnání výpověď, ujistěte se, zda je vaše nová práce opravdu jistá!

Znáte dobře svého partnera? Vyzkoušejte náš Partnerský horoskop


Peníze

V oblasti financí se vám bude dařit. Pracovní píle a nasazení se vám vyplácí a vy se můžete těšit na příjemný finanční benefit nebo jiné ohodnocení. Už s příchodem jara se vám značně uleví a dostaví se první odměna za vaší práci. V polovině roku se ale objeví ztráty. Dejte si pozor na špatné investice nebo půjčování peněz někomu, kdo by vám je nemusel vrátit. Obezřetně si hlídejte peněženku a svoje doklady. Ke konci roku vám opět přijdou peníze v podobě nějaké odměny, zvýší se vaše výplata, případně můžete i něco vyhrát nebo zdědit.
 

Zdraví

V jarních měsících budete mít možnost pobytu v lázních za výhodných podmínek, využijte toho. Pravidelný odpočinek je základem vašeho zdraví, pobyt vám velmi prospěje a umožní eliminovat stres a pracovní přetížení ze začátku roku. Uprostřed léta však pocítíte únavu a vyčerpání, v této době je optimální čas vzít si dovolenou. Dbejte zvýšené pozornosti při řízení vozidla, můžete mít tendenci zbytečně riskovat či neuváženě spěchat. Také při sportu buďte opatrní, stačí chvilka nepozornosti a můžete si přivodit nepříjemný úraz.

Láska a vztahy

Na začátku roku se nějaké problémy ve vztahu objeví, ale vy se do nich nebudete pouštět. Lásku a harmonii v partnerském vztahu si ale budete muset zasloužit a vynaložit nemalé úsilí. Netrvejte na každém názoru, častěji se s partnerem raďte. Je důležité si ujasnit, co od vztahu očekáváte a spolu s partnerem si otevřeně promluvit, abyste zjistili, co naopak očekává on. V roce 2018 bude zkoušena vaše trpělivost, nedořešené problémy s příbuznými nebo se sousedy mohou přerůst v nepříjemný konflikt. Nezadané Ryby zatouží po vážném vztahu, kterému horké léto nahrává. Cesta do zahraničí může přinést nezapomenutelné seznámení.
 

A na co si dát pozor v roce 2018?

Důkladně si vybírejte své přátele a mějte se na pozoru před těmi, kteří vás jen využívají. Může vás to vyčerpat a úplně vyvést z rovnováhy. Vyhnete se tím neustálému rozčarování a zklamání.
 

Vaše motto pro rok 2018:

Proč dávat pořád někomu druhou šanci, když tolik (určitě lepších) lidí čeká na tu první.


Ryby - horoskop na rok 2018Horoskopy pro tento týden:

Váhy (23.9.-22.10.) 
Beran ( 21.3.- 20.4.)
Býk (21.4.-20.5.) 
Blíženci (21.5.-22.6.) 
Rak (23.6.-22.7.) 
Lev (23.7.-22.8.) 
Panna (23.8.-22.9.) 
Štír (23.10.-21.11) 
Střelec (22.11.-20.12.) 
Kozoroh (21.12.-20.1.) 
Vodnář (21.1.-19.2.) 
Ryby (20.2.-20.3.) 




Roční horoskop na rok 2018:

Roční horoskop na rok 2018 - Beran

Roční horoskop na rok 2018 - Býk

Roční horoskop na rok 2018 - Blíženci

Roční horoskop na rok 2018 - Rak

Roční horoskop na rok 2018 - Lev

Roční horoskop na rok 2018 - Panna

Roční horoskop na rok 2018 - Váhy

Roční horoskop na rok 2018 - Štír

Roční horoskop na rok 2018 - Střelec

Roční horoskop na rok 2018 - Kozoroh

Roční horoskop na rok 2018 - Vodnář

Roční horoskop na rok 2018 - Ryby


Autorka ročních horoskopů:


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !