Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ryby - roční horoskop na rok 2019

29. 12. 2018 | Horoskopy

Ryby (21. 2. - 20. 3.)


Horoskop na rok 2019 vám předurčuje poměrně stabilní rok, jen ke konci roku mohou přijít nečekané překážky a potíže. Horoskop také říká, že bude nezbytné přehodnotit a zrekapitulovat svůj život. Přestaňte při každém, i malém nezdaru utíkat do svého vysněného světa. Nebojte se postavit tváří tvář realitě a naučte se žít dneškem. Buďte sami sebou, pokuste se zbavit roztěkanosti myšlenek a zaujměte pevnou pozici. Vytrvalost, rozhodnost a trpělivost sice nepatří k vaší charakteristice, ale v roce 2019 tyto vlastnosti budete nezbytně potřebovat. Odhoďte bázlivost a přemýšlejte, co je pro vás nejlepší. Vnitřní harmonie vám umožní prožít tento rok co nejlépe.
 


Ryby - roční horoskop na rok 2019


Práce

První polovina roku přinese spoustu příležitostí, jak realizovat své sny v práci či podnikání. Otevře se před vámi řada možností a záleží jen na vás, jak s nimi naložíte. Více si věřte, nepochybujte o svých schopnostech, jen tak budete mít šanci vyniknout. Mohou se objevit nedorozumění či potíže s nadřízenými a kolegy v práci nebo v případě spěchu i při rozhodování. Dávejte si pozor na dodržování termínů, abyste něco nepropásli. Někdo z vaší blízkosti by toho rád využil v boji proti vám.

Peníze

Tento rok se nepouštějte do žádných finančních spekulací a pochybných nabídek snadného výdělku, nedopadlo by to dobře. Také buďte obezřetní při nabídkách investic do různých podílových fondů, které slibují vysoké výdělky. Když už budete chtít investovat, požádejte o pomoc finančního odborníka. Rok 2019 přinese i téma bydlení, budete muset řešit věci kolem nákupu či rekonstrukce nemovitosti, případně i stěhování. Konec roku bude o vašem rozhodování, kam dát peníze dříve, protože se objeví větší výdaje.
 

Zdraví

Energie vám tento rok chybět určitě nebude, ale je důležité nerozčilovat se kvůli maličkostem a pravidelně odpočívat. Vyhýbejte se stresovým a zátěžovým situacím a nezanedbávejte preventivní zdravotní prohlídky. Abyste si zachovali dobré zdraví, je pro vás nezbytné vyhnout se jakékoli nestřídmosti a extrémům. Začátek roku přeje zbavování se škodlivých návyků a změně stravovacích zvyklostí. Řešte to zodpovědněji než jindy, jde o vaše zdraví. Koncem roku může hrozit zranění, buďte při sportu i řízení auta ostražití a zbytečně neriskujte.

Láska a vztahy

Začátkem roku se ujistíte, že vás partner je pro vás vekou podporou a pocítíte pozitivní posun ve vašem vztahu. Čeká vás nádherné jaro a léto plné lásky. Pozor však na konflikty na podzim, protože to, co bylo krásné, můžete rychle pokazit neuvážeností a špatně zvolenými slovy. Berte svého partnera takového jaký je a ne jakého byste chtěli mít. Pokud jste nezadaní, přestaňte jen snít, zažeňte ostych a plachost a vydejte se do společnosti. Optimální dobou pro nový vztah jsou jarní měsíce, neboť vyzařujete jistý druh magnetismu, jemuž je téměř nemožné odolat. Nebojte se lásky a mějte srdce otevřené!
 
Znáte dobře svého partnera? Vyzkoušejte náš Partnerský horoskop


Na co si dát pozor v roce 2019?

Neberte zdraví jako samozřejmost. Pečujte o vlastní zdraví a věnujete pozornost zdravému životnímu stylu, mnohonásobně se vám to vrátí.
 

Co vám rok 2019 přináší?

Splní se vám sen, který jste si už dlouhou dobu přejete.


Ryby - horoskop na rok 2019Horoskopy pro tento týden:

Váhy (23.9.-22.10.) 
Beran ( 21.3.- 20.4.)
Býk (21.4.-20.5.) 
Blíženci (21.5.-22.6.) 
Rak (23.6.-22.7.) 
Lev (23.7.-22.8.) 
Panna (23.8.-22.9.) 
Štír (23.10.-21.11) 
Střelec (22.11.-20.12.) 
Kozoroh (21.12.-20.1.) 
Vodnář (21.1.-19.2.) 
Ryby (20.2.-20.3.) 




Roční horoskop na rok 2019:

Roční horoskop na rok 2019 - Beran

Roční horoskop na rok 2019 - Býk

Roční horoskop na rok 2019 - Blíženci

Roční horoskop na rok 2019 - Rak

Roční horoskop na rok 2019 - Lev

Roční horoskop na rok 2019 - Panna

Roční horoskop na rok 2019 - Váhy

Roční horoskop na rok 2019 - Štír

Roční horoskop na rok 2019 - Střelec

Roční horoskop na rok 2019 - Kozoroh

Roční horoskop na rok 2019 - Vodnář

Roční horoskop na rok 2019 - Ryby



Autorka ročních horoskopů:


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles