Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Rychle a zběsile 5 - Akce v Riu

7. 04. 2011 | Novinky

Nohou zašlapávají pedál plynu do podlahy, jednou rukou řídí a v té druhé třímají zbraň nebo aspoň ukazují vztyčený prostředník. Jsou prostě rychlí a zběsilí. Už popáté. Pod vedením režiséra Justina Lina, jenž si vydobyl ostruhy na předchozích dvou dílech slavné akčně závodní série, se potkávají všichni staří známí – Paul Walker, Vin Diesel a Jordana Brewster – které tentokrát doplňuje i akční hvězda první velikosti Dwayne Johnson.


Česká policie může zůstat v klidu, veškeré silniční běsnění se bude odehrávat v rozpálených ulicích brazilského Ria. Až sem utekli před spravedlností notorický zločinec s dobrým srdcem Dom Toretto (Vin Diesel) a Brian O´Conner (Paul Walker), bývalý polda, který mu naposled pomohl utéci z vězení. Ne však náhodou. Do města pod obří Ježíšovou sochou je přivedl plán, na jehož konci na ně čeká vstupenka ke svobodě. Potíž vězí v tom, že ten plán, v nominální hodnotě 100 miliónů dolarů, které na ně čekají v sejfu policejní stanice, je naprosto šílený.


rychle a zběsileBrian a Dom povolají do Ria bývalé parťáky, aby zvýšili své šance na úspěch, jenže proti nim nestojí jen zkorumpovaný narkobaron a jeho bojůvka, ale také drsný federální agent Luke Hobbs (Dwayne Johnson). Hobbs je typ člověka, který bere svou práci smrtelně vážně, a když dostane nějaký úkol, tak ho vždycky splní. A to je pro oba hrdiny smrtonosná kombinace. Ještě že mají auta a schopnost dostat z nich pokaždé to nejlepší.


Sága Rychle a zběsile se „dožila“ deseti let, a přestože všechny filmy byly zdánlivě o tomtéž (drsní kluci v rychlých autech), ve skutečnosti byl každý úplně jiný, za což může i Justin Lin, režisér posledních tří dílů. „Vždycky jsem tvrdil, že tahle série má úžasný potenciál a nemusíme se opakovat. A když mě studio přesvědčilo o tom, že nechce jen recyklát úspěšného dílu, šel jsem do toho, i s tím vědomím, že pokud to nebude ještě lepší, větší a akčnější, fanoušci mi to neodpustí,“ dodává Justin Lin.


Jako pojistka byl proto do scénáře připsán skutečně zásadní záporák v podání Dwaynea Johnsona. „Spíš než záporák jsem hlavní antagonista. Mé postavě nejde ani o prachy, ani o moc. Prostě jen dbá na dodržování zákona" říká herec, který se při natáčení ze všeho nejvíc užil souboj těžkých vah – Diesel vs. Johnson, rvačku, která předčí vše, co bylo v akčních filmech poslední doby k vidění.


Premiéra filmu Rychle a zběsile 5 - Akce v Riu je naplánovaná na 7. 4. 2011!


Zdroj: Bontonfilm.cz


Vendi V.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !