Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

S Alicí Bendovou na veletrhy For Interior, For Decor a For Present

15. 09. 2010 | Výstavy

Máte rádi hezké věci a svůj domov chcete mít útulný, elegantní a pohodlný? Pak jsou tu právě pro vás podzimní veletrhy FOR INTERIOR, FOR DECOR A FOR PRESENT, jejichž tváří je herečka Alice Bendová, která vystudovala uměleckoprůmyslovou školu a mezi její hlavní záliby patří právě design a interiérové návrhářství.


Je pravděpodobné, že se na veletrzích s herečkou i její rodinou setkáte, protože se zúčastní nejen jeho zahájení, doprovodných akcí, ale i společenského večera.


Veletrh FOR INTERIOR


alice-bendovaNovinky  a trendy z oblasti interiérového designu a nábytku zde bude prezentovat několik desítek předních českých firem i významných dovozců nábytku. Za zmínku určitě stojí společnosti BöHM s kvalitním čalouněným nábytkem, JITONA prezentující český designový nábytek, JELÍNEK-výroba nábytku, ALNUS – výrobce luxusních kuchyní, BARRINGTON FURNITURE, STAR Interiér, WOODFACE, a mnoho dalších. Odbornost a úroveň veletrhu garantují i partneři veletrhu, kterými jsou Asociace českých nábytkářů a Cech čalouníků a dekoratérů.


Veletrh FOR DECOR


V rámci tohoto veletrhu můžete obdivovat expozice dekorací, skla, stolování, bytových doplňků nebo textilu. Luxusní vonné svíčky, které Váš byt provoní amazonským pralesem, najdete u firmy LPK invest. Firma PILLOW HEAVEN představí širokou řadu dekorativních polštářů a sitting bagů holandské značky Dutch Decor. Unikátní dárek až z Japonska, dorty z ručníků,  bude prezentovat na svém stánku firma JANNAI. Z dalších firem jmenujme např. Český porcelán nebo firmu PEMA s originálními bytovými textiliemi.


Součástí tohoto  veletrhu bude i Mezinárodní výstava patchworku a textilních technik Prague Patchwork Meeting a Prodejní výstava starožitností pod záštitou Asociace starožitníků.


Veletrh FOR PRESENT


Tento veletrh nabídne širokou paletu dárkového a reklamního zboží od drobných a běžných dárkových předmětů, přes originální a netradiční dárky, až po oblíbené dárkové koše a luxusní manažerské dárky. Firma 3D Praha představí manažerské dárky od prestižních světových značek. Mezi nimi také značku NINA RICCI, která premiérově vstupuje na český trh v oboru dárků a módních doplňků.


Silné zastoupení na veletrhu bude mít také obor šperky a bižuterie, v kterém budou vévodit ručně vyráběné šperky od českých výtvarníků. Perlou zajisté bude stánek Sdružení brusičů vltavínů a českých granátů z Turnova.
Jestli je vaší životní filozofií pozitivní přístup k životu i světu a věříte, že pokud nás obklopují hezké věci, tak jde všechno líp, pak si rozhodně nenechte tento soubor podzimních veletrhů v Pražském veletržním areálu Letňany ujít. Uvidíte, že budete odcházet obohaceni minimálně o dobrou náladu a pokud se zúčastníte Velké návštěvnické soutěže, možná i o hodnotný a zajímavý dárek.


Veletrhy proběhnou ve dnech 7. 10. 2010 –  10. 10. 2010


Zdroj: For Interior.cz


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
to už hej
Obrázek uživatelky
profil
zaujímavé štýly a design
Obrázek uživatelky
profil
Na veletrhu jsem byla a nenatchnul mne ani neurazil.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles