Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

S kuchařem kolem světa - Srí Lanka

29. 06. 2014 | Televizní tipy
Okouzlující gurmán Fred Chesneau z pořadu S kuchařem kolem světa - Srí Lanka se domluví v jakémkoli místě naší zeměkoule plné chutí a vůní!

Ovoce, čaj, skořice, rýže a hlavně kari, kari, kari. Kari na nespočet způsobů. To je refrén, který provází Freda na jeho cestách po tomto divukrásném exotickém ostrově.

Setká se s ním všude S kuchařem kolem světa - Srí Lanka- na tržnicích, u stánků, v restauracích i v rodinách těžce pracujících pěstitelů skořice, kteří Fredovi z pořadu S kuchařem kolem světa - Srí Lanka ukážou, jak se tato ceněná surovina sbírá a zpracovává, nebo u sběračů kitulového nektaru, kteří ho zasvětí do tajemství výroby speciálního medového sirupu.

Rýží s kari jej poctí ženy sušící na mořském břehu ryby určené pro prodej na místním rybím trhu, i buddhističtí poutníci, kteří vyrazili na pouť do vzdáleného kláštera s cílem uvařit tamním mnichům rituální pokrm. Fredova srílanská cesta je tak krásným důkazem toho, že dobré jídlo může mít nejen prostý materiální, ale i úžasný duchovní rozměr.

Pořad S kuchařem kolem světa - Srí Lanka můžete sledovat 29.6. 2014 od 21,35 hodin na ČT2!


Zdroj: Česká televize
Foto: Gedeon Programmes


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku S kuchařem kolem světa - Srí Lanka:

S kuchařem kolem světa - Srí Lanka
S kuchařem kolem světa - Srí Lanka
S kuchařem kolem světa - Srí Lanka
S kuchařem kolem světa - Srí Lanka
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !