Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

S tebou nebo bez tebe

15. 09. 2010 | Knižní tipy
Název knihy: S tebou nebo bez tebe
Autor: Carole Matthewsová
Nakladatelství: Motto
Rok vydání: 2010
Rozměry: 138 x 206 mm
Počet stran: 368 str.
Cena: 249 Kč

Lyssa Allenová pracuje v nakladatelství a už čtyři roky žije s přítelem Jakem. Mají hezký dům, pohodlný život a zdá se, že jim nic nechybí. Jenže Lyssa touží po dítěti, které ne a ne přijít.


s-tebou-nebo-bez-tebe
Dělá pro to všechno možné, ale svou úpornou snahou dožene nakonec Jakea do náruče jiné ženy.
Lyssa je však přesvědčena, že to je chvilková záležitost, že se Jake záhy vrátí domů a všechno bude jako dřív. Jenže Jake se nevrací…
A tak se Lyssa rozhodne vyrazit do Nepálu, aby přišla na jiné myšlenky. Netuší, že tam na ni čeká ta pravá láska, která ji přiměje změnit od základu celý život.


O autorce:

Carole Matthewsová je mezinárodně uznávanou autorkou humoristických románů pro ženy. Její knihy dosud vyšly ve dvaceti čtyřech zemích a pravidelně se umisťují v žebříčcích nejprodávanějších titulů. Narodila se v Merseyside v Anglii a jako malá holčička snila o tom, že se stane učitelkou, průvodkyní nebo kadeřnicí. V dospělosti vystřídala celou řadu povolání: pracovala jako sekretářka, prodavačka a dokonce i jako zmrzlinářka. Nějakou dobu byla také zaměstnaná jako aromaterapeutka na jedné – podle svých slov – „naprosté šílené klinice“, o níž by chtěla jednou napsat knihu. Její spisovatelská dráha začala, když se zúčastnila soutěže, kterou vyhlásil Writing Magazine. Carole se svou povídkou vyhrála 1000 liber a zaplatila si spisovatelský kurz. Lektorka byla jejími texty nadšená a doporučila jí agenta, který během jednoho týdne prodal Carolinu prvotinu Setkání na osmém nástupišti. Carole už léta spolupracuje se stejným nakladatelem a pochvaluje si, že redaktorka jejích textů je s ní naladěná na stejnou vlnu.
Carole Matthewsová vydává pravidelně dvě knihy ročně a sama říká, že ji proces psaní nikdy nepřestal bavit. Na svém povolání si cení mimo jiné i toho, že může pracovat doma – obzvlášť v zimě, kdy všichni její sousedé odstraňují sníh a led z aut, zatímco jí stačí vyjít jen několik schodů, aby se dostala do své „kanceláře“.
Když Carole Matthewsová zrovna nepíše, ráda cestuje – jezdí na kolečkových bruslích po Central Parku, prochází se v Himálaji nebo popíjí čaj v Číně. Román S tebou nebo bez tebe, který právě vydalo nakladatelství Motto, je jedním z Caroliných nejoblíbenějších titulů. Při práci na knize ji nejvíce bavilo shromažďování materiálu v Nepálu.


Tuto knihu S tebou nebo bez tebe koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Motto.

PetraC
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
jsem si knížku objednala u Ježíška a opravdu výborně napsaná, občas lehce ironická, ale hlavně vtipná a konec byl úplně jiný než jsem předpokládala, doporučuju!!!
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles