Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sako, blejzr jako důkaz elegance

29. 07. 2010 | Pro ženy
Jak už většina z nás ví, pánské prvky vklouzly do dámské módy jako nožka do značkových bot. Letos je počasí proměnlivé, přece jen to globální oteplování je znát. Proto je dobré mít při sobě něco teplejšího než top a zároveň i elegantního. Ano, ano, mám na mysli saka a blejzry. Sako sluší každé z nás a je praktickou součástí našich outfitů. Pořiďte si ho také!

Nezáleží tolik na tom, jaké sako si vyberete, můžete si vybrat podle chuti – námořnické, pánské, sportovně – elegantní, nebojte se nekouknout i do francouzské či anglické módy, tam tento druh oblečení bývá hodně oblíbený. Můžete ho nosit absolutně ke všemu – součást business kostýmku, džínsů, šortkám nebo k letním šatům. Starý časy se vrací, i tento trend byl oblíbený v 80. letech a nyní je i v současnosti.

Látka
Nečekaně nejlepší a nejkvalitnější látkou bývá vlna a jejích směsi, pouze výjimečně bavlna. Dále je častý polyester, viskóza (která je nyní nejčastější u halenek) a elasthan. Pokud chcete jen jako doplněk pro letní dny, doporučuji bez podšívky. Pokud přemýšlíte o krásném blejzru = saku pro podzimní dny, vsaďte na podšívku. Je příjemná a zahřeje vás.

Střih
Trendy je delší s dlouhými rukávy, nebo naopak krátký s polovičními rukávy, střih saka je do „A“. Tip: Líbí se vám letošní letní trendy? Zkuste blejzr v námořnickém stylu. Hodí se ke všemu.

Barvy
Jako vždy jsou nejlepší tlumené barvy. Ženy mají ten problém, že jen málokterá je spokojená se svou postavou, možná právě proto jsou tlumené barvy nejčastější, zeštíhlí a vytvarují vám postavu. V obchodech určitě najdete saka a blejzry v těchto barvách: černá, hnědá, šedivá, tmavě modrá, fialová. Další barvou, na kterou určitě nenarazíte je béžová, nebo přírodně bílá. Tyto dvě barvy jsou v tomto roce oblíbené nejen u topů a halenek, ale jsou i u bot a již zmiňovaných blejzrů.
Nikolette - čtenářka
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !