Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Sale, Sale, Sale – vyplatí se, nebo ne?

11. 07. 2010 | Trendy
Slevy jsou teď všude kolem nás. Nejen já osobně jsem si poslední dobou nakoupila více oblečení, než kdy jindy, a to všechno díky slovu, které se teď objevuje skoro ve všech výlohách – Sale (sleva). Jak nakupovat ve slevách a ještě více na nich ušetřit Vám teď povím.

Džíny
S džínami je to ve výprodeji těžší. Určitě se nedoporučuje nakupovat džíny v obchodech, u kterých víte, že nemají tu správnou kvalitu. Džíny jsou přece nadčasové, stále budou trendy a nemáte je jen na jedno léto, tedy pokud si nekoupíte ty ve špatné kvalitě. Pokud jste objevila nějaké džíny, které se vám opravdu zalíbily, neváhejte a kupte si je. Položte si ale jednu důležitou otázku: "Potřebuji je? Neobejdu se bez nich?" Slevy nejsou moc dobré už v tom, že ničí obsahy našich peněženek a i když se dají během nich nakoupit krásné kousky, ne vždy je to klad. Dávejte si pozor i na již zmiňovanou kvalitu. Asi by vás moc nepotěšily džíny za 300,-, když vydrží 3-4 vyprání, že ne? Tip: Vsaďte na rovný, nebo lehce rozšířený střih, protože u těchto džínsů se nedá téměř nic zkazit.

Svetříky
Letos si s námi počasí hodně pohrává. Jednou je nádherně slunečno a teplo, poté zase zamračeno a teplota je podprůměrná. A představa, že vám nebude zima a budete mít na sobě něco příjemného se líbí snad každé ženě. Je totiž příjemný jak na dotek, tak i na pohled. Ano, je sice pravda, že kašmírový svetřík bude stát ve výprodeji pořád více, než méně, ale skutečně se vyplatí si ho koupit. Materiál vás určitě nezklame, dávejte si pouze pozor kousavé látky, které nepříjemně svědí a dobrý pocit ze svetříku rázem opadne, no nebyla by to škoda? Tip: Vsaďte na kašmírové svetříky, budete se cítit jako v bavlnce a po pár vyprání nehrozí žmolky, ztráta barvy ani tvaru.

Šperky a doplňky
Těch je kolem nás plno. Zejména na doplňcích se slevy zobrazily nejvíce. Každá trendy žena ví, že ke krásnému topu, šatům, nebo halence patří doplňky. Proto je na slevách nejvíce kladné to, že právě ty jsou ze všech nejlevnější! Důležité ale je, abyste nespěchali s koupí nějakého doplňku. K čemu totiž bude, když si koupíte tmavě fialové korále a nakonec zjistíte, že k tomu nemáte žádný kousek vašeho oblečení? Proto spíše nakupujte doplňky v barvách, které se hodí skoro ke všemu – černé, hnědé, perlové. Víceúčelovost je přece také důležitá. Barvy, zajímavé tvary, sladěnost krásně obohatí váš outfit.
 
Nikolette 
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Já zásadně nakupuji v sekáči. Perfektní materiál.Smajlík A když se stane nějaká nehoda, tak v klidu oblečení vyhodím, neboť je to skoro zadarmo.
Obrázek uživatelky
profil
mne nechávají v klidu. Jelikož díky velmi drobné postavě nenakoupím ani na začátku sezóny, tak při výprodeji nemám šanci.
Obrázek uživatelky
profil
občas se na slevy kouknu,ale nešílímSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles