Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Šamanka Markéta Švarcová vám na životní křižovatce ukáže ten správný směr

10. 03. 2011 | Zajímavosti
"Spojenci mi poví, co a jak," říká Markéta Švarcová z Věštírny Květy Fialové.

Jsou ženy chytré svým vzděláním, inteligence ale sídlí i v jejich duši. Šamanka Markéta Švarcová se věnuje léčení lidské osobnosti a věštění. Vždy má po ruce své rádce a spojence, kteří jí navedou na cestu pomoci.

Čím lidem mění jejich životy? 



Jak se jí pracuje se šamanským bubnem

nebo s kartami přes telefon

ve Věštírně Květy Fialové?



V čem může modernímu člověku pomoci šamanka?
Šamanismus se zabývá především růstem vědomí. To ovlivňuje i šamana nebo šamanku, kteří pak svým způsobem vidí dál, než ostatní. A tak můžou klientovi pomoci v oblasti zdraví a v rámci ducha. Do této oblasti zapadá i věštění.

šamanka Markéta ŠvarcováJak jste se sama k němu dostala?
K věštění nebo k šamanismu?

Vlastně k obojímu. Ty věci se asi střetávají na jedné cestě...
Jako asi většina z nás, přes osobní krize. Byla jsem zkrátka ve správnou chvíli na správném místě a potkala jsem vynikající slovenskou šamanku Katku, která mě učila a stále učí. Když jsem sama začala se šamanismem, zjistila jsem, že je pro mě daleko funkčnější než řada metod, které jsem znala do té doby. Už od dětství jsem vykládala karty a četla z ruky. Máme to v rodině. Jedna věc je však člověku říct, co se stane a druhá vědět, jak mu pomoci. Šamanismus nabízí řadu možností právě proto, že jsem při něm spojená se světem, který sídlí v rovině, kterou označuji jako "za zraky". Normálně není viditelná, pokud se ale člověk vycvičí, má schopnost tu oblast zachytit velice dobře a to poznání člověka změní. Pak může i pomáhat.



Jak si máme vlastně svět v podání šamanismu představit?

Podle něj se svět dělí na tři roviny: dolní, střední a horní. Dolní svět obývají naši spojenci. V pojetí šamanismu jde o silová zvířata, která nám můžou pomoci, hlavně co se týče nemocí a naší energie. Přes spojence, které má každý z nás člověk může velmi dobře pracovat se sebou a zároveň se učit. Civilizace dolní svět označila za špatný, údajně tam přebývá ďábel, čert, který je nebezpečný. Tím však člověka odtrhla spíš od energií, se kterými předtím uměl zacházet a pomáhaly mu. Ve středním světě žijeme my, lidé a v horním světě pobývají rádci-bytosti, které nám dávají určité vize.

Vedou nás ty jejich vize někam?
Mohou nám pomoci, když nevíme, kam máme v životě zamířit dál. Poví proto, o čem je zrovna náš současný stav a jak naložit s problematickou situací. Taky řeknou, jaká nám to může přinést poznání a kam nás povedou. Právě možnost pracovat s rádci a spojenci považuji za nesmírně funkční. Když s nimi vstupuji do kontaktu, dozvím se pro lidi rady, ke kterým by se za normálních okolností nedostali. Bývá pro mě překvapivé, jak je pro každého klienta naprosto osobní druh pomoci. Pro mě jde o každodenní zázrak.

Věštírna Květy Fialové
Slovo zázrak zní pro člověka mysticky, zároveň však skvěle. Jak se při šamanismu a věštění vlastně odehrává?
Když pracuji s lidmi a používám přitom šamanský buben. Spojenci mi poví, co a jak. Potom můžu účinně pomáhat, ale záleží na tom, jestli klientovi řeknu každé své zjištění. Někdy je pro něj dobré vědět jenom část celku. Uměním je z množství informací, které mám k dispozici vybrat přesně tu, která člověka nastartuje. Základem přeci je, aby se mu žilo lépe.

A jak se vlastně radí lidem po telefonu, co to má klientům přinášet? Postupně jste se asi dostala k tomu nejvhodnějšímu přístupu...

Někdy se mi zdá věštění na dálku lepší. Vykládat karty přes telefon bývá totiž přesnější, než při osobním styku. Vyhovuje mi ona zvláštní, neosobní rovina, nejsem v ní ovlivněná svými sympatiemi nebo antipatiemi. Řeknu člověku pravdivě, co v kartách je. Jeho problém vidím jakoby lépe a často bývám hodně přesná, až mě to zaráží.

Týká se podobné věštění a léčení hlavně lidských vztahů?
Určitě. Lidé, kteří volají do věštírny se zabývají hlavně jimi, jde asi o 70% všech řešených problémů. Vztahy jsou základ, bez lásky se žije lidem nesmírně těžko.

Jak se dá radit ohledně rodiny, práce nebo peněz? Nacházíte odpovědi i na ty nejkonkrétnější otázky?
Odpovědi se dají v kartách najít na všechno, i na naprosto detailní otázky. Každý z věštců vykládá sice svým osobním způsobem, karty ale především vypovídají o tom, co se děje lidem právě teď. Podle mě jsou v přítomnosti uložené mapy, které nám připravují cestu do budoucna. Dějí se věci, které člověka někam vedou a my se svou budoucnost pokoušíme změnit. I v tom spočívá práce Věštírny Květy Fialové. Věštba má klientovi ukázat, kde vlastně stojí a tok života přesměrovat jinam. Zkrátka mu na životní křižovatce poradit tak, aby šel správným směrem.

Čím se podle vás Věštírna liší od ostatních telefonních poraden v ČR? Proč v ní účinkujete?šaman Pavel a Markéta
Má výhodu, že naší patronkou je paní Květa Fialová, skvělá dáma a herečka. Je určitým symbolem lidských kvalit, to je pro nás věštce velký závazek. Internetovou věštírnu považuji obecně za velmi diskrétní. Jde o rychlou službu pro spoustu lidí, kteří nemají čas nebo cítí problémy, které nejdou moc řešit osobně. Velká výhoda je, že všichni věštci-odborníci mají u sebe kameru a klient proto dobře vidí, že volá konkrétnímu člověku. Může se podívat, jak vykládá karty nebo právě provádí numerologii, pracuje s kyvadlem. Proto nás těší, že se k nám díky živému kontaktu obvykle lidé vrací. Kvalita je tak, myslím, zaručena.

Máte taky vlastní poradnu, kde se s lidmi setkáváte osobně. Co děláte na seminářích?
Ano, přeci jen se ne úplně všechny věci dají řešit přes telefon. Pokud je člověk nemocný, má dlouhodobé problémy nebo deprese nebo nějaké potíže s dětmi, s těmi v poradně pracujeme hodně, tam je naprosto nutný osobní kontakt. S mým mužem Pavlem máme šamanský prostor s názvem Přístav69. Pořádáme v něm semináře, zaměřené na růst vědomí. Jde jednak o klasické základní semináře nebo ty léčebné, u nichž od lidí přichází reakce a ohlas rychle. Další témata jsou láska, žena a muž, putování za svobodou …

Pozvete čtenáře na nějaká setkání s vámi nebo Věštírnou Květy Fialové? Kterých akcí se v blízké době zúčastníte?
Ráda bych pozvala na festival Esoterika, který se bude konat od 8. do 10. dubna 2011 v Praze na Výstavišti. Budeme mít vlastní pódium, kde si můžete poslechnout mnoho pěkných přednášek od předsedy Astrologické společnosti pana ing. Bohuslava, naší astroložky Noor nebo šamana Pavla. A navíc všichni si můžete nechat vyložit karty. S Věštírnou Květy Fialové však pořádáme i další různé akce proto, abychom nebyli jen skrytí na internetu a s lidmi taky mluvili bez kamer. Když se s námi můžou lidé seznámit osobně, těší nás to.

Rozhovor pro Chytrou ženu, autor David Ašembryl


Dne 10. 3. 2011 můžete využít on-line bezplatnou poradnu pod tímto článkem - v čase: 12-16 hodin:

(po tomto datu/čase na vaše dotazy již odpovídáno nebude!)


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Šamanka Markéta Švarcová vám na životní křižovatce ukáže ten správný směr:

Šamanka Markéta Švarcová vám na životní křižovatce ukáže ten správný směr
Šamanka Markéta Švarcová vám na životní křižovatce ukáže ten správný směr
Šamanka Markéta Švarcová vám na životní křižovatce ukáže ten správný směr
Šamanka Markéta Švarcová vám na životní křižovatce ukáže ten správný směr
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
nevím, zda do půl roku, ale práci tohoto tipu seženete.
Wargana kod 24
Obrázek uživatelky
profil
Ano povede, nejpozději na podzim.
Wargana kod 24
Obrázek uživatelky
profil
Ano práce vyjde
Wargana kod 24
Obrázek uživatelky
profil
Ničemu tím neuškodíte, zisk z toho také není. Záleží na vás
Wargana kod 24
Obrázek uživatelky
profil
Po létě se vám tu rýsuje nějaká možnost, docela slušné práce. Vedoucí postavení.
Wargana kod 24
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles