Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Santana Guitar Heaven: The Greatest Guitar Classics Of All Time

12. 09. 2010 | Novinky
Guitar Heaven je prvním novým studiovým albem Santany od vydání senzační trilogie u Arista: Supernatural (1999), Shaman (2002) a All That I Am (2005). Z čehož nejvýznamnější Supernatural byla ověnčena rekordními 9 cenami Grammy a jen v USA získala 15 násobnou platinovou desku!

V roce 2010 tedy přichází Carlos Santana s novým výjimečným albem, aby na něm zužitkoval své encyklopedické znalosti rocku, čímž se mu podařilo vytvořit playlist skvělých kytarových titulů všech dob. Do studia si pozval slavné osobnosti, které jím vybrané skladby nazpívali. Jedná se o různorodé zpěváky od Chrise Cornella (skladba Led Zeppelin “Whole Lotta Love”), Pata Monahana (Van Halen - “Dance the Night Away”), Chestera Benningtona a Raye Manzareka (skladba od The Doors “Riders on the Storm”), přes Roba Thomase (Cream - “Sunshine Of santanaYour Love), Scotta Weilanda (the Rolling Stones “Can’t You Hear Me Knockin’”), Chrise Daughtryho (Def Leppard - “Photograph”) a Gavina Rossdalea (T. Rex - “Bang A Gong”) až po rappera Nase (AC/DC - “Back In Black”), veterána Joea Cockera (skladba Jimiho Hendrixe “Little Wing”) a další.

Na desce Guitar Heaven je také místo zvláště věnované Georgeovi Harrisonovi, a to skladba “While My Guitar Gently Weeps,” kterou nazpívala india.arie a cellové party nahrál sám mistr Yo-Yo Ma. “Když jsem tu skladbu slyšela,” řekla Olivia Harrison Carlosovi, “chtělo se mi skákat radostí a zároveň plakat.” Není divu, že se tato skladba stala titulním singlem k celému albu, které se na pultech objeví již 20. září a které kromě standardního CD vychází i v limitované edici s bonusovým DVD, na kterém najdeme reportáž z natáčení alba a interview s Carlosem Santanou a Clivem Davisem.

Zdroj: Sony Music

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !