Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sazka Olympijský víceboj rozdává odměny, zapojte se včas!

27. 11. 2019 | Výchova
-Komerční sdělení-

Máte dítě na základní škole? Kontaktujte tělocvikáře a zapojte společně vaši školu do Sazka Olympijského víceboje. Jedná se o projekt, který dětem ukazuje sportovní všestrannost a odhaluje jim jejich skryté pohybové talenty.

Nad přihláškou se nevyplatí váhat. Když děti stihnou disciplíny v rámci tělocviku odsportovat do konce kalendářního roku, dostane se škola do losovacího osudí. Hrát se bude o sportovní dopoledne s olympionikem, které do školy přijede zorganizovat tým přímo z Českého Olympijského výboru. Tréninků se koná každé jaro čtrnáct, v každém kraji jedna škola.

Dalšími benefity mohou být i finance na sportovní vybavení pro školu. Pokud škola zapojí dostatečný počet dětí, může na konci školního roku získat poukaz na sportovní vybavení od Hervisu v hodnotě až 60 000 Kč. Zároveň garanti (například tělocvikáři) jednotlivých škol získávají zlaťáky za každého zapojeného žáka, za které sobě nebo celé své třídě může nakoupit řadu odměn. Do konce roku 2019 garanti získávají 3 zlaťáky za každého zapojeného žáka.
Sazka Olympijský víceboj
Sazka Olympijskýo víceboj je největší český sportovní projekt zaměřující se na děti během hodin tělocviku. Zapojit se do něj mohou školy všech velikostí nebo jen jednotlivé třídy. Nezáleží na sportovní zdatnosti jednotlivých žáků. Důležité je, aby si děti vytvořily ke sportu pozitivní vztah a naučili se ho aktivně zapojovat do svého života.

Projekt má tři části. Prostřednictvím disciplín Olympijského diplomu se zanalyzují pohybové předpoklady dětí a doporučí se jim vhodné sporty. Odznak všestrannosti motivuje k pravidelnému cvičení a rozvoji pohybové zdatnosti. Cílem Paralympijské výzvy je rozvíjet schopnosti jednotlivých studentů s ohledem na jejich postižení a rozšířit povědomí o možnostech sportování na základních školách se speciálním vzdělávacím programem.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda