Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Scrapbook – fotoalba a dárky

14. 03. 2011 | Knižní tipy
Název knihy:
Scrapbook – fotoalba a dárky
Autorka:
Blanka Dudašková a kolektiv
Nakladatelství: Zoner Press
Rok vydání: 2011
Rozměry: 200 x 235 mm
Počet stran: 156 str.
Vazba: brožovaná
Cena: 268 Kč

První podrobná kniha na českém trhu o scrapbooku, který si u nás získává stále větší popularitu. Co je to Scrapbook?

Scrapbook  - to je v prvé řadě spousta času stráveného nad fotkami, papíry, ozdobami, památkami z výletů a opět fotkami. Výsledkem jsou pak jedinečná fotoalba, která se vždy stávají předmětem nadšeného obdivu všude, kde je ukážete.
Je to možnost, jak si vlastníma rukama poskládat rodinná alba i se všemi vzpomínkami a rodinnými historkami, které chcete zachovat. Takovéto cestovní deníky a alba z dovolené odrážejí náladu blízkých či dalekých krajů nejen fotkami, ale i laděním a zdobením stránek.

ScrapbookScrapbook vám také dává dobré důvody procházet si staré fotografie a vzpomínky a častěji se vracet i k těm již zpracovaným. Scrapbookové fotoalbum totiž obsahuje vzpomínky dvoje – nejen na samotné snímky a popisované události, ale i na proces tvoření – jak vám u téhle stránky děti málem lezly po hlavě a tam na té máte papírem zakryté flíčky od drobků chleba, když se manžel přišel podívat, na čem právě pracujete. Scrapbook je také dobrý pocit, že tvoříte něco, co zůstává. Mezi denními starostmi, prací, úklidem apod. je úžasné odreagování tvořit něco trvalejšího, než je nedělní oběd.
V neposlední řadě scrapbook přináší i možnost poznat nové a stejně „postižené“ lidi, povídat si s nimi, probrat a obdivovat jejich i vaše stránky, účastnit se soutěží, jezdit na srazy, bavit se. Hlavní ale vždy zůstávají fotky a tvorba fotoalb.

Na knize Scrapbook se podílelo devět autorek, ScrapMafiánek, které pojí jeden krásný společný koníček a ještě krásnější přátelství. Mají rozdílné zázemí – jedna je matka se třemi dětmi a náročnou prací, druhá je studentka vstupující do dospělého života. Dohromady mají 27 let scrapbookových zkušeností, vyhrávají soutěže, prezentují se v zahraničních časopisech, pořádají kurzy.



Tuto knihu Scrapbook – fotoalba a dárky koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Zoner Press.

ZUZI
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles